6.000 TL'ye PS 5 için monitör önerisi

• Konuyu başlatan Otua
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 590
Bütçe
6000
Güzel monitör. Fiyatı da fena değil. Fakat PS5 için 240Hz monitör mantıklı mı? Konsol desteği var mı?

Konsol desteği var mı bilmiyorum aslında 240 Hz benim için çok öenmli değil. Yakın zamanda Apex konsol oyuncuları için 120Hz desteği sağlıyacak ileride daha da artar diye yüksek Hz monitör seçmeye özen gösteriyorum. Lenovo 25I30 monitör önerinize baktım hoş monitör seçeneklerimin arasına kattım. Teşekkür ederim tekrardan.

Aslında 27'' olmasıda gerekmiyor daha iyi olur diye düşündüğüm için yazdım.

Konsol desteği var mı bilmiyorum aslında 240 Hz benim için çok öenmli değil. Yakın zamanda Apex konsol oyuncuları için 120Hz desteği sağlıyacak ileride daha da artar diye yüksek Hz monitör seçmeye özen gösteriyorum. Lenovo 25I30 monitör önerinize baktım hoş monitör seçeneklerimin arasına kattım. Teşekkür ederim tekrardan.

AOC 27G4X Monitör bide bunu buldum

Son düzenleme:

Aslında 27" olmasıda gerekmiyor daha iyi olur diye düşündüğüm için yazdım.

FPS oyunlarında ideal inç 24". Fakat diğer hikayeli oyunlar için 27 inç ideal. Karma bir kullanıma sahipseniz ve Apex'i platın üstünde oynamıyorsan 27 inç konsol için iyi bir tercihtir. Konsolculuk benim gözümde hep büyük ekranlı TV kullanmak olmuştur.
240Hz konusunu sana bırakıyorum. Alienware alınır. Seri bir monitördür. FPS oyunlarına net hizmet ediyor.

İnanır mısın bütçen yetmediği için önermek istemedim. 24 inç istersen AOC 24G4X Monitör diye paylaşacaktım ama vazgeçmiştim.
Çünkü öneri listemde kendisi.

AOC 27G4X Monitör bide bunu buldum
hocam şu önerdiğiniz baya iyi bir monitörmüş kesinlikle değerlendiriceğim teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

Hocam şu önerdiğiniz bayağı iyi bir monitörmüş kesinlikle değerlendiriceğim teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

Hocam AOC 24G4X kullanıyorum, hala monitör arıyorsanız göz atabilirsiniz (indirime girdiğinde, çünkü şu anlık pahalı ve sizin için 27g4X veya R25I30 daha uygun olabilir)

Hocam AOC 24G4X kullanıyorum, hala monitör arıyorsanız göz atabilirsiniz (indirime girdiğinde, çünkü şu anlık pahalı ve sizin için 27g4X veya R25I30 daha uygun olabilir)
hocam bende bu monitörü gördüm hatta gerçek hayatta inceleme şansım oldu ama malesef çok büyük ayakları var ve masama sığmıyor hazır fiyatı düşmüş iken 24g4x almayı düşünüyorum ben bu monitöre baktığımda 7500 tl idi şuan 6099tl sinerjide satılıyor peki siz monitörden memnunmusunuz ?

Hocam bende bu monitörü gördüm hatta gerçek hayatta inceleme şansım oldu ama maalesef çok büyük ayakları var ve masama sığmıyor hazır fiyatı düşmüş iken 24G4X almayı düşünüyorum ben bu monitöre baktığımda 7500 TL idi şu an 6099TL Sinerji'de satılıyor peki siz monitörden memnun musunuz?

Hocam ben FPS için aldım ve gayet memnunum, HDR konusunda bir şey beklemeyin tabii ki de. İtopya'dan 6K ya aldım daha 3 hafta önce. Fiyatı 6K civarından almanız mantıklı olur. Tek yaşadığım sorun (yeni oluştu) bir tane pikselin kırmızı sub-pikseli öldü [(kırmızılarda bir pikselim çalışmıyor, ölü piksel yani)]

Ancak Sinerji iade konusunda katı bir firma, İtopya'da fiyatının düşmesini bekleyebilirsiniz. Teknoloji şans işi ve benim o konuda şansım yok :D uyarayım dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı