6.000TL tablet önerisi

Bu fiyata alınacak en iyi tablet A9 Plus hocam.
Hocam afedersiniz ama yani, çamur görüntüsü var PUBG'de. Güzel FPS veriyor tamam akıcı hissediyorsunuz ama çamur gibi görüntü var. Bilmiyorum A9 modelini kullandım ben, Plus'u denemedim.

Hocam afedersiniz ama yani, çamur görüntüsü var PUBG'de. Güzel FPS veriyor tamam akıcı hissediyorsunuz ama çamur gibi görüntü var. Bilmiyorum A9 modelini kullandım ben, Plus'u denemedim.
Görüntü konusunda biraz daha fiyat çıkılırsa honor pad x9 alınabılır

Valla K.S arkadaş, tabletlerin fiyatı baya yüksek. 120Hz istiyorsun akıcı olsun istiyorsun oyunlarda kasmasın istiyorsun ve 6.000TL olmasını istiyorsun. İmkansıza yakın bir şey, bütçeyi ne kadar arttırabilirsin?

Samsung a9 plus 8/128 n11 de (satıcısı mediamarkt) 6100 tl ye düştü süper tablet tek sıkıntı şarj aleti kutudan çıkmıyormuş ve pubgde falan çift parmak sorunu varmış

9.000TL fiyatında bir tablet aldım, PUBG'de düşük orta yüksek, Brawl Stars'ta ise 45-60 FPS arası değişiyordu. Konuyu takipteyim, aldığım tablet Samsung TAB A9'du. Almayın aldırmayın. Sadece katkı amaçlı yazıyorum.
O tableti 9000 tl ye nasıl bulduysanız bravo piyasa fiyatı 4000tl

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı