6.000TL tablet önerisi

A9 modeline mi 9000 verdiniz bir de? Plus bile değil.
Samsung a9 plus 8/128 n11 de (satıcısı mediamarkt) 6100 tl ye düştü süper tablet tek sıkıntı şarj aleti kutudan çıkmıyormuş ve pubgde falan çift parmak sorunu varmış

O tableti 9000 tl ye nasıl bulduysanız bravo piyasa fiyatı 4000tl
Hocam Evkur sağolsun, taksit ile vade farkı cart curt kalemi kılıfı her şeyi 9.000TL'e geldi.

Hocam aldığınız kalem gecikmeli vs mi? Modelini atar mısınız bende alacağım eğer tamamen uyumluysa.
Modelini bilmiyorum, kutusu da yanımda yok şuan. Hiçbir gecikmesi yoktu fakat tabletin kendi kalemi diye düşünüyorum. Çok rahat günlük kullanımınızı çıkaracaktır.

60 FPS diye oynadığınız oyun aslında 45 FPS'dir. A9 serisinde 60 FPS (aşırı) seçeneği bulunmuyor.

Evkur sağ olsun hocam. 600TL olan klavyeyi 2000TL'e sapladılar.

A9'un yorumunda 2 parmaklı oyunlar oynanmıyor diye görmüştüm doğru mudur hocam

Vallahi K. S arkadaş, tabletlerin fiyatı bayağı yüksek. 120Hz istiyorsun akıcı olsun istiyorsun oyunlarda kasmasın istiyorsun ve 6.000TL olmasını istiyorsun. İmkansıza yakın bir şey, bütçeyi ne kadar arttırabilirsin?

8 bin diyelim hocam

Vallahi K. S arkadaş, tabletlerin fiyatı bayağı yüksek. 120Hz istiyorsun akıcı olsun istiyorsun oyunlarda kasmasın istiyorsun ve 6.000TL olmasını istiyorsun. İmkansıza yakın bir şey, bütçeyi ne kadar arttırabilirsin?

8 bin diyelim hocam

Modelini bilmiyorum, kutusu da yanımda yok şu an. Hiçbir gecikmesi yoktu fakat tabletin kendi kalemi diye düşünüyorum. Çok rahat günlük kullanımınızı çıkaracaktır.

O tablet kalem destekleyen bir tablet değil ki
Ayrıca avuç içi reddi de yok diye biliyorum.
Kalemi ressam fırçası gibi tutman gerekır ekrana elin hiç temas etmeyecek.
Ki öyle bir halde bile bir satıra yan yana harfleri denk getırerek bir cümle yazamasın.
Evkur gibi yerllerin müşterileri teknolojik ürünlerle alakalı aşırı derecede bilgisiz insanlar oluyor. Evkur bunun bilincinde ve ağır bir kazıklama politikası izliyor. Aynı Evkur bir buzdolabını ya da camasır makınesını, tablette oldugu gibi 2 katı fiyatına satamaz. Çünkü hedef kitlesi anında aradaki farkı görür.

Hocam MediaMarkt indirimi ile A9+ 8 GB RAM 128GB modelini 6000'e aldım göreceğiz bakalım nasıl olduğunu.
Oyunlarda pubg de falan 2 parmak sorunu var mı sizdede güncellemeyle düzeldi mi denediniz mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı