batuhan akbas
Megapat
bazı hazır sistemler indirimli onların özelliklerini arttırıp dene istersen. İncehesap’daki bazı pc lerde de %40 varan indirimler var.
Hazır sistemleri özelleştirerek daha iyi sonuçlar alabilirsin.itopyadan kendin topla yaptım ve vatan ile arada hiçbir fark yok.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
İnteldense AMD daha iyi sonuçlar verecektir sana. Ayrıca internetten almak en mantıklısı iken içinden hıyar gelmesini beklemek çok saçma. Adamlara sonuçta cüzi bir miktar para ödüyosun ve sana hizmet veriyorlar. Baban vesaire izin vermiyorsa yorumları okut. Koskoca site sahipleri sırf bir kişiyi dolandırmak için yüzlerce sahte yorum atacak değil sonuçta. Vatan'da ne yaparsan yap paran boşa gider. Biz seni düşünüyoruz. Az sonra atıcam bir tane sistem.Arkadaşlar,
İnternetten almayacağım.
İtopyadan daha iyi sonuç alabileceğim sistemi lütfen bana link atın. ( intel olan)
Daha iyi bileşenleri de lütfen yazın 8100-8200tl 144hz ekran dahil ben daha iyisini bulamadım.
Haklı olabilirsin. Ancak internette ne kadar araştırdıysam intel ve 2060s olan bir sistemi diğer sitelerde ucuza bulamadım.İnteldense AMD daha iyi sonuçlar verecektir sana. Ayrıca internetten almak en mantıklısı iken içinden hıyar gelmesini beklemek çok saçma. Adamlara sonuçta cüzi bir miktar para ödüyosun ve sana hizmet veriyorlar. Baban vesaire izin vermiyorsa yorumları okut. Koskoca site sahipleri sırf bir kişiyi dolandırmak için yüzlerce sahte yorum atacak değil sonuçta. Vatan'da ne yaparsan yap paran boşa gider. Biz seni düşünüyoruz. Az sonra atıcam bir tane sistem.
İntel şart olmamalı diye düşünüyorum. Günümüzde AMD işlemciler 2X daha ucuz iken 2X performans sağlıyor. Isınma sorunları falan AMD FX serisi ile bitti. Ryzenler gümbür gümbür tokatlıyor İntelleri emin ol. RTX çok istiyosan şu sıralar evet moda fakat şimdilik değil. RTX'in bir 3-4 senesi var diye düşünüyorum çok kullanılması için. Performans olarak yine AMD Kartlarda öne geçecektir. İtopya sistemi ve monitörü önerdim toplamda monitör 1450 TL - Sistem 5627 TL tutuyor.Haklı olabilirsin. Ancak internette ne kadar araştırdıysam intel ve 2060s olan bir sistemi diğer sitelerde ucuza bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.