6.600 TL Vatan hazır sistem

Arkadaşlar,

İnternetten almayacağım.

İtopyadan daha iyi sonuç alabileceğim sistemi lütfen bana link atın. ( intel olan)

Daha iyi bileşenleri de lütfen yazın 8100-8200tl 144hz ekran dahil ben daha iyisini bulamadım.

Arkadaşlar,

İnternetten almayacağım.

İtopyadan daha iyi sonuç alabileceğim sistemi lütfen bana link atın. ( intel olan)

Daha iyi bileşenleri de lütfen yazın 8100-8200tl 144hz ekran dahil ben daha iyisini bulamadım.
İnteldense AMD daha iyi sonuçlar verecektir sana. Ayrıca internetten almak en mantıklısı iken içinden hıyar gelmesini beklemek çok saçma. Adamlara sonuçta cüzi bir miktar para ödüyosun ve sana hizmet veriyorlar. Baban vesaire izin vermiyorsa yorumları okut. Koskoca site sahipleri sırf bir kişiyi dolandırmak için yüzlerce sahte yorum atacak değil sonuçta. Vatan'da ne yaparsan yap paran boşa gider. Biz seni düşünüyoruz. Az sonra atıcam bir tane sistem.

Alttaki sisteme Ryzen 5 3600X tak. İtopya'daki adamlara gösterirsen aynı fiyat şeklinde senin için her şeyi halledecekler. Daha iyi önerisi olan varsa altta belirtirse güzel olur.

Monitörse en güzel olarak bunu bulabildim.

Son düzenleme:
Vatan'dan almanı tavsiye etmem. Eğer internetten alabilirsen belirli sitelerde (İncehesap, Sinerji vb.) daha ucuza bulabilirsin.

İnteldense AMD daha iyi sonuçlar verecektir sana. Ayrıca internetten almak en mantıklısı iken içinden hıyar gelmesini beklemek çok saçma. Adamlara sonuçta cüzi bir miktar para ödüyosun ve sana hizmet veriyorlar. Baban vesaire izin vermiyorsa yorumları okut. Koskoca site sahipleri sırf bir kişiyi dolandırmak için yüzlerce sahte yorum atacak değil sonuçta. Vatan'da ne yaparsan yap paran boşa gider. Biz seni düşünüyoruz. Az sonra atıcam bir tane sistem.
Haklı olabilirsin. Ancak internette ne kadar araştırdıysam intel ve 2060s olan bir sistemi diğer sitelerde ucuza bulamadım.

Haklı olabilirsin. Ancak internette ne kadar araştırdıysam intel ve 2060s olan bir sistemi diğer sitelerde ucuza bulamadım.
İntel şart olmamalı diye düşünüyorum. Günümüzde AMD işlemciler 2X daha ucuz iken 2X performans sağlıyor. Isınma sorunları falan AMD FX serisi ile bitti. Ryzenler gümbür gümbür tokatlıyor İntelleri emin ol. RTX çok istiyosan şu sıralar evet moda fakat şimdilik değil. RTX'in bir 3-4 senesi var diye düşünüyorum çok kullanılması için. Performans olarak yine AMD Kartlarda öne geçecektir. İtopya sistemi ve monitörü önerdim toplamda monitör 1450 TL - Sistem 5627 TL tutuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı