6.7 bin TL AMD işlemci önerisi

Arle

Decapat
Daha fazla  
Her ay bütçeme göre bir parça alarak sistemimi yavaş yavaş toplamayı düşünüyorum. Bu ay için yaklaşık 6.7k bütçem var ve ilk olarak işlemciyle başlamak istiyorum. AMD işlemci almak istiyorum ancak piyasada çok seçenek var ve kafam biraz karışık.

Oyun performansı benim için önemli ama genel olarak uzun vadede güçlü bir işlemci almak istiyorum. Bütçeme uygun en iyi AMD işlemci hangisi olur sizce? Önerilerinizi ve varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AM5 tercih etmeni öneririm artık. 7500F alabilirsin.

Alabildimin en güncel ini almak istiyorum cunku onumuzdeki ay da anakart alicam onada ayni sekil bir bütçe articak peki aldim diyelim islemciyi kutusunu acmadan veya açıp pinlerde sorun vs varmi diye bakip kutusuyla tutsam bi sorun olursa garantiden yararlanabilirmiyim veya bi sorun olurmu

Kutulu bi versiyon bulamadim internetde fansiz olsa olurda kutulu nasil bulabilirim

Son düzenleme:
Alabildimin en güncel ini almak istiyorum cunku onumuzdeki ay da anakart alacağım ona da ayni sekil bir bütçe artacak peki aldim diyelim islemciyi kutusunu acmadan veya açıp pinlerde sorun vs var mı diye bakip kutusuyla tutsam bir sorun olursa garantiden yararlanabilir miyim veya bir sorun olur mu?

Kutulu bir versiyon bulamadim internetde fansiz olsa olurda kutulu nasıl bulabilirim?

Bakar mısın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı