Selam.
Anakart: B650 tomhawk Wi-Fi hizli bir M.2 SSD önerir misiniz? Bütçem 6-7 bin arasi.
Not: Hangi slota takilacak bilgi verir misiniz? Teşekkürler.
samsungdan iyimidir bu ssd lerBu bütçeye 2TB gider XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-2T-CS 2TB 7400/6800MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com bunu alabilirsiniz.
samsung dan iyimidir ?
samsung dan iyimidir ?
990 PRO with Heatsink olan samsung sitesinde bu sekilde yazıyorHangi samsung?
990 PRO with Heatsink olan samsung sitesinde bu sekilde yazıyor
hocam kc 3000 ile renegade arasında kalmıştım tbw vs derken renegade de karar kıldım sonra birkaç yerde 2000mb/sn ile 7000mb/sn yi verileri sürekli aktaran kopyala yapıştır yapmakla işiniz yoksa asla hissedemeyeceğiniz hızlar oyunlarda bile farketmez vs diyenler oldu. Ben şuan wd nin green 1tb modelini kullanıyorum oda 2-3 k mb/sn hızlarında renegade alırsam oyunlarda fark olur mu windowsuda renegade e kur dediler dramli windows için daha iyi olur dediler video ve diğer programları wd olana oyun vs herşeyi renegade kurarım gibime geliyor. Ama eğer dedikleri gibi ben farkı hissedemeyeceksem oyun oynarken günlük internette vs gezinirken hiçbir farkı olmayacaksa 10k ya 4tb 2200 mb/sn olan m2 ler var kingston onlara mı bakmalıyım ?![]()
Kingston Renegade SRNGD/2000G 2 TB 7300/7000 MB/S PCIe 4.0 M.2 NVMe SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston Renegade SRNGD/2000G 2 TB 7300/7000 MB/S PCIe 4.0 M.2 NVMe SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bunu al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.