Arkadaşlar yazın aldığım sistemde 6-7 saat oynadıktan sonra BF3, CS:GO.... sistem bi yavaşlamaya saçmalamaya başlıyor. Oyunu alta alıyorum çok bekliyor, Skype'tan biri aradığında Skype donuyor. Bunun gibi yavaşlama sorunları mevcut arkadaşlar.
Bu sisteme benzer birisinin sisteminin açılış videosunu atabilir misiniz? Veya bu sisteme benzeyen birisi benimle iletişime geçebilir mi?
Virüs olduğunu düşünüyorum. Eskiden benimde başıma buna benzer bir sorun gelmişti. Bilgisayarı açtıktan 30 dk - 1 saat sonra disk kullanımı 100% oluyordu. Fare donarak ilerliyordu vs. . Format atarak çözmüştüm.
Virüs olduğunu düşünüyorum. Eskiden benimde başıma buna benzer bir sorun gelmişti. Bilgisayarı açtıktan 30 dk - 1 saat sonra disk kullanımı 100% oluyordu. Fare donarak ilerliyordu vs. . Format atarak çözmüştüm.
Hocam bellekler ısındığında kendini kapatıyordu benim sistemde. Onu bir kontrol edin. 16GB bellek gittikçe düşüyordu. 12-8 gibi. Format attıysanız sorun orada değildir. BİOS'u defaulta alın.
Birde işlemlere bakalım şuanda. En çok ne kullanıyor. Hocam bu teknik önizleme sürümü değil demi? Başka bir imajdan Windows 8.1 kurun ona bakalım. Sorun donanımsal mı değilmi.