6-7 Saat Kullanım Sonrası Disk Ve Bellek Kullanımı Sorunu

HasanStrike

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazın aldığım sistemde 6-7 saat oynadıktan sonra BF3, CS:GO.... sistem bi yavaşlamaya saçmalamaya başlıyor. Oyunu alta alıyorum çok bekliyor, Skype'tan biri aradığında Skype donuyor. Bunun gibi yavaşlama sorunları mevcut arkadaşlar.

Bu sisteme benzer birisinin sisteminin açılış videosunu atabilir misiniz? Veya bu sisteme benzeyen birisi benimle iletişime geçebilir mi?

Yazılı şekilde sistemim:

MSI GTX 980TI 6GB
Z170A GAMING M7
I5 6600K
8 GB DDR4 CORSAIR RAM
WD BLUE 1 TB 7200 RPM
750W PSU

Sistem:
Sistemim.png

6 Saat falan bilgisayar açıktı 2 saat BF3 oynadım böyle oldu. 6 Saat açık iken BF3'ten önce CS:GO gibi oyunlarda oynamıştım.
asdasdsad.jpg

CS:GO FPS'e dikkat edin.
FormatFactoryfps.jpg

Virüs taraması yapılıyor şuanda.
Eki Görüntüle 113933
Hocam yeni format attığınız sisteme tekrar tekrar virüs taratmak mantıksız. Dediğimi yapabilirseniz iyi olur. Sistemde virüs olması ihtimal olan başka HDD var ise Sata kablosunuz çıkarın bakalım problem olmazsa onada bir çare buluruz.

Birde işlemlere bakalım şuanda. En çok ne kullanıyor. Hocam bu teknik önizleme sürümü değil demi? Başka bir imajdan Windows 8.1 kurun ona bakalım. Sorun donanımsal mı değilmi.

Windows 8.1 Pro 64-bit kullanıyorum. Sorun donanımsal mı bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim?

Dosya Ekleri

• upload_2015-10-31_18-46-48.png
    upload_2015-10-31_18-46-48.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 433
HDD'nin ömürünü tamamlaması bir ihtimal. O zaman hemen bir Windows 10 indirin. Sorun devam ederse donanımsaldır.
Sisteme bu yazın sonunda format attım. Sisteme ilk Windows 10 kurmuştum ama açılışı yavaş olduğunu fark ettim ve bir sorun var sanırım bilgisayarda dedim güncellemeleri falan yaptım sonra yine format attım bilgisayarı Windows 8.1 64 bit Pro yaptım(Bu arada orjinal). HDD yeni ve 2 tane değiştirdim bu 2. HDD 1.WD Purple 2TB idi. Bu WD Blue 1 TB 7200 RPM. Bilgisayarı Okulların açılmasına 15 gün kala falan aldım.

12 Adet virüs bulmuş.
upload_2015-10-31_18-54-36.png

Tarama 59 dakika sürdü.
upload_2015-10-31_18-56-44.png

Bir fikrim yok. Neden sorunun sabit diskle ilgili olduğunu düşünüyor sunuz? Ben ısınma yada Belleklerle ilgili olduğunu düşünüyorum. Farklı Bellekler ile test edin, sorun devam ederse garantiye yollamalısınız.

Bir fikrim yok. Neden sorunun sabit diskle ilgili olduğunu düşünüyor sunuz? Ben ısınma yada Belleklerle ilgili olduğunu düşünüyorum. Farklı Bellekler ile test edin, sorun devam ederse garantiye yollamalısınız.
Nasıl bir bellekte denemem gerekli?

Şuanda Google ve Kasper Sky açık fakat %78 kullanılıyor.
upload_2015-10-31_19-7-14.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı