17.500KM TVS Apache RTR 200 alınır mı?

Romaa

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
7500F / RX5700 XT / 32GB RAM
Merhaba, bi süredir bu modele bakıyorum ve almak üzereyim. Bir motor denk geldi ufak tefek sıkıntıları düşmesi kalkması falan var fakat yürüyeninde sorun olmadığını söyledi satıcı. Yarın birde sanayide tanıdık bir arkadaşa göstereceğiz. Genel olarak bi sıkıntısı yoksa eğer bu kmde bu motor alınır mı?

İlan değil yüzyüze yakaladım, motorun bir fotoğrafını çektim ama. Bi kaç kez düştüğü olmuş ama öyle çok büyük sıkıntı yok gibi. Debriyaj manetinin ucu kırılmış, sağ koruma demiri yamuk birde biraz.
1761322592500.jpeg

Kötü bir fiyat değil ama daha farklı motorlar da alınabilir. İstanbul'da olmadığınızı anladım o yüzden o ilanları paylaşmıyorum. 104 bine voge 250rr var bi ilanda da bende ona bakıyordum. Size yararsa bakın. Attığınız görselden tam anlayamadım da şasede pas olmamasına dikkat edin bence. Sizin baktığınız, 2023 model üzerinde hasar kayıtsız bir motorsa alabilirsiniz, netteki ilanlar da 75-80lerden başlıyor. Başka şehire giderim derseniz daha düşük km'de motorlar da gözüküyor.

Son düzenleme:
Kötü bir fiyat değil ama daha farklı motorlar da alınabilir. İstanbul'da olmadığınızı anladım o yüzden o ilanları paylaşmıyorum. 104 bine voge 250rr var bi ilanda da bende ona bakıyordum. Size yararsa bakın.
O fiyatlara çıkamıyorum ya, 2. el nk250 düşündüm birde ama o kadar yüksek kmlerde çine girmek istemedim. Bölgemdede pek uygun ilan yok.

2024 model motor, hasar kaydı sormadım ama kazası yokmuş. Pas görmedim bende yarın detaylı bakacağım. Gidebileceğim şehirlerdede uygun motor yok.

O fiyatlara çıkamıyorum ya, 2. el nk250 düşündüm birde ama o kadar yüksek kmlerde çine girmek istemedim. Bölgemdede pek uygun ilan yok.

2024 model motor, hasar kaydı sormadım ama kazası yokmuş. Pas görmedim bende yarın detaylı bakacağım. Gidebileceğim şehirlerdede uygun motor yok.
NK ile 250sr 80-85e var da işte pas muhabbeti var onlarda da, o yüzden yorum yapamıyorum 250sr bakabilirsiniz alternatif isterseniz. Acil nakite ihtiyacı olanlar vs satabiliyor minimum 2023 10bin km altına bakın derim. Cf dışında temiz bajaj da bulursanız değerlendirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı