6 ay içinde toplam 3 tane ayakkabı yırtıldı

443595

Hectopat
Evet sorunum bu Flo'dan son 6 ayda 3 tane ayakkabı aldım.
İlk'i yırtlıdı sonra mağazaya götürüp biraz para ekleyip yenisini aldım.
Yenisininde tabanı kalkınca değiştirdim bu değiştirdiğimde 1, 5-2 ayda yanları yırtıldı.
Yani bir ayakkabıya git 160 TL öde ama hemen yırtılsın.
Top filan oynamıyorum günlük giyiyordum sadece bunun değişimi olur mu?

4 yıl önce 650'ye Adidas aldım hala sağlam ve giyiyorum. Lcw, Flo gibi yerlerden de almıştım birkaç ayda poşete döndü.

Evet sorunum bu Flo'dan son 6 ayda 3 tane ayakkabı aldım.
İlk'i yırtlıdı sonra mağazaya götürüp biraz para ekleyip yenisini aldım.
Yenisininde tabanı kalkınca değiştirdim bu değiştirdiğimde 1, 5-2 ayda yanları yırtıldı.
Yani bir ayakkabıya git 160 TL öde ama hemen yırtılsın.
Top filan oynamıyorum günlük giyiyordum sadece bunun değişimi olur mu?

Siz direk en ucuzu neyse o olsun kafasıyla gitmişsiniz almışsınız sanırım. Bir ayakkabı için ayrılıcak bütçe uzun kullanımda dahil 300TL+'dır. Dandik ayakkabılar yerine kaliteli olanları arasında uygun fiyatlısına bakmaya çalışın.

Siz direk en ucuzu neyse o olsun kafasıyla gitmişsiniz almışsınız sanırım. Bir ayakkabı için ayrılıcak bütçe uzun kullanımda dahil 300TL+'dır. Dandik ayakkabılar yerine kaliteli olanları arasında uygun fiyatlısına bakmaya çalışın.
aldığım ürün buydu hoşuma gitmişti bende bunu almıştım.

Aldığım ürün buydu hoşuma gitmişti bende bunu almıştım.

Hocam hoşunuza gidebilir fakat almadan önce birazcık araştırarak yapmanızı tavsiye ederim. 6 ay önce çakma Air Jordan'lar 150-200TL civarlarında satılıyordu düşünün.

6 Ay'a kadar sorunsuz olarak değişim ve para iadesi olur ama 6 ay geçince durum farklı oluyor. İlk satın alıp daha sonra iade etmeniz lazımdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı