6 ay mining yapılmış ekran kartı alınır mı?

Bütçem yetmiyor maalesef şu an 970-RX570 bile bütçemi zorluyor.

Peki ömür olarak bir süre götürür mü (1.5-2yıl) testlerini yapıp alacağım çünkü.

1.5-2 yıl götürür eğer temiz şekilde mining yapmışlarsa. Eğer eşeğe yük bindirir gibi kartları bakımsız ve fazla OC'li mining yapmışlarsa götürürken yarı yolda kalıverir. Tavsiyem riske girmek istemiyorsanız GTX970 ya da 960 almanız.

1650 zaten GTX 970 seviyesinde bir kart. Pahalı değil ki.

Benim olduğum şehirde olupta minimum GTX 1650 satan 2400'den koymuş ilanı.

1658579530166.png

1.5-2 yıl götürür eğer temiz şekilde mining yapmışlarsa. Eğer eşeğe yük bindirir gibi kartları bakımsız ve fazla OC'li mining yapmışlarsa götürürken yarı yolda kalıverir. Tavsiyem riske girmek istemiyorsanız GTX970 ya da 960 almanız.

Anladım rigde çok uzun süre kalmamış ve bakımları yapılmış olduğu söylendi ama halen daha çok kararsızım 😅

Benim olduğum şehirde olupta minimum GTX 1650 satan 2400'den koymuş ilanı.

Eki Görüntüle 1461037

Anladım rigde çok uzun süre kalmamış ve bakımları yapılmış olduğu söylendi ama halen daha çok kararsızım 😅

Alırken iyice test edin FurMark yapın sıcaklık değerlerine bakın içinize siniyorsa alın.

Haklısınız hocam ama 4 GB kartların çok kazandırmadığını ve bu kartı satın alan arkadaşın normal bir kullanıcı olduğunu biliyorum bu ilanı koyan arkadaş kullanıcı yani anladığım kadarıyla.
Ben genel olarak söyledim hocam. Değerlendirme size kalmış. 4GB diye mining yapılmıyor demek yanlış olur. En son elimdeki RX570 4GB'ı sattığım kişi 30tane RX470-570 kartının yanına mininge eklemek için almıştı mesela. Şu anda yapılmıyor ama 2022'den önce millet harıl harıl ETH kazıyordu.

Ben genel olarak söyledim hocam. Değerlendirme size kalmış. 4 GB diye mining yapılmıyor demek yanlış olur. En son elimdeki RX570 4 GB'ı sattığım kişi 30tane RX470-570 kartının yanına mininge eklemek için almıştı mesela. Şu anda yapılmıyor ama 2022'den önce millet harıl harıl ETH kazıyordu.

Ne yapmalıyım peki GTX 960-970'i falan mı tercih etmeliyim yani?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı