6 ayda bir telefon değiştirmek

Önceden telefonlardan anlamazdım hatta kullanmazdım bile, 2018'de aldık Grand Neo 2019'da. Bir baktım çok güzel cihazlar çıkmış araştırdım falan, o zaman M10'u çok beğenmiştim zar zor A2 Core aldırttım. Çok sıkıcı gelmişti, 1 yıla yine değiştirdim. Ondan bu sayı 6 aya düştü, ne yapabilirim? Adım başı telefondan sıkılıyorum, sürekli farklı farklı telefon almak istiyorum. Sizce çok mu kötü? Babam da kızıyor, daha yeni aldı Vivo Y21'i. Yine sıkıldım, hatta geçen sene babam almadı diye A20'yi bozmuştum. Bu cendereden nasıl çıkacağım bilmiyorum, şu anda aklımda A13 var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden telefonlardan anlamazdım hatta kullanmazdım bile, 2018'de aldık Grand Neo 2019'da. Bir baktım çok güzel cihazlar çıkmış araştırdım falan, o zaman M10'u çok beğenmiştim zar zor A2 Core aldırttım. Çok sıkıcı gelmişti, 1 yıla yine değiştirdim. Ondan bu sayı 6 aya düştü, ne yapabilirim? Adımbaşı telefondan sıkılıyorum, sürekli farklı farklı telefon almak istiyorum. Sizce çok mu kötü? Babam da kızıyor, daha yeni aldı Vivo Y21'i. Yine sıkıldım, hatta geçen sene babam almadı diye A20'yi bozmuştum. Bu cendereden nasıl çıkacağım bilmiyorum, şu anda aklımda A13 var.

Hocam sizin zevkiniz böyleyse bir şey yapamayız, diyemeyiz. Herkesin böyle bir hobisi vardır. Mesela ben sürekli mouse değiştiriyorum. Alıyorum birkaç ay kullanıp satıp üstüne para koyup yenisini alıyorum.

Önceden telefonlardan anlamazdım hatta kullanmazdım bile, 2018'de aldık Grand Neo 2019'da. Bir baktım çok güzel cihazlar çıkmış araştırdım falan, o zaman M10'u çok beğenmiştim zar zor A2 Core aldırttım. Çok sıkıcı gelmişti, 1 yıla yine değiştirdim. Ondan bu sayı 6 aya düştü, ne yapabilirim? Adımbaşı telefondan sıkılıyorum, sürekli farklı farklı telefon almak istiyorum. Sizce çok mu kötü? Babam da kızıyor, daha yeni aldı Vivo Y21'i. Yine sıkıldım, hatta geçen sene babam almadı diye A20'yi bozmuştum. Bu cendereden nasıl çıkacağım bilmiyorum, şu anda aklımda A13 var.

Hocam teknoloji ile başa çıkamazsınız. Sizin alımgücünüz ne kadarsa o kadar değiştirebilirsiniz. Ailenizi zora sokacak kadar bağımlı değilseniz rahat rahat değiştirin.

Yani Hocam launcherlar ile telefon arayüzünü özelleştirebilirsiniz.Veya işi biraz daha ileri götürüp custom rom atabilirsiniz.Sıkıldıkça arayüzü değiştirirsiniz.

Kötü cihazlara 6 ayda bir para vermek yerine iyi bir cihaza bir kez para ver.

Para babandan çıkıyorsa sıkıntı tabii. Bir de kendi cebinden öde yenisini ve 6 ay sonra alacağını. Bakalım o zaman da böyle rahat, kolay sıkılabilecek misin?

İnsan kendi cebinden ödemeye başlayınca bir süre sonra mecburen "Dur" demek zorunda kalıyor çünkü.

Tuşlu alın yılan oynar durursunuz sıkılmazsınız 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı