6 Ayda her gün 10 saat çalışmayla TYT AYT bitirmek

TYT matematik için 2-3 orta-kolay kaynakla ile antremanlarla matematik 2 beraber ilerleyin sonra seviyeyi artırırsınız bende böyle yapacağım Matematik hocam da öyle dedi. Ne yazık ki o kadar bilgim yok 9.sınıfım TYT'ye ocak ayında başlamayı düşünüyorum. Antremanlarla Matematik 1'i bitirdiyseniz belli bir konu altyapınız oluşmuştur. Bu iş sabır işi düşünsene senle beraber 1 milyon 999 999 kişi girecek bu kişileri nasıl eleyecek sistem? Başarılar.

MSÜ denen sınav TYT mantığına inanılmaz benzer, uzun ve cevapları bile paragraftan oluştan Türkçe soruları, hikayesini anlamanın çözümünü yapmaktan daha meşakkatli olduğu matematik ve fen soruları vardır. Size tavsiyem çalışabildiğiniz kadar çalışın kimse size 12 saat çalışabiliyorsanız 10 saat çalışın demez. Ancak sınav senenizse azami 7 saat oturun masaya.

10 saat oyun oynayınca problem olmuyor ama 10 saat ders çalışınca problem oluyor değil mi?
10 saat çok değil mi ? Benim 2 yıl sonra sınavım var, 10 saat çalışmaya kalksam 3-4. saatinde psikolojim bozulur ve bayılırım diye düşünüyorum, 10 saat çalışmak büyük başarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…