mendelinbezelyesi
Centipat
Abilerim, ablalarım aslında LGS'ye yazın çalışmaya başladım. Fakat geçen 5 ayımın verimli gectigi söylenemez daha konularımın yüzde yir misini falan bitirdim ve yeni nesil testlere de geçmedim. LGS sayacı diye bir şey çıktı karşıma baktım 210 gün kalmış. Dedim ki baslayayim verimli çalışmaya. Fakat ben hala cghb vb. eski programları izleyip duruyorum. Başlayamadım ama bugünden sonra(190 gün kaldi) bir daha verimsiz bir gun geçirmek istemiyorum.
Kalan konularımı 1 ay içinde (kazanım düzeyinde ve orta soru bankalarıyla) bitirip aldığım bir yığın yeni nesil soru bankalarının başına geçmek istiyorum. Her hafta pazar 4 saatimi konu tekrarına ayiracagim. Ve o kitapları 4 ayda bitireceğim. (Yeni nesil soru bankalarini)Sonra 3 gun tatil
Neyse sonra 7 gün boyunca tüm konulari (her konudan 1-2 test cozerek)tekrar edeceğim. Son 1 ay kaldığında denemelere abanacağım. (Son 5 ayda her akşam 15 paragraf ve 15 Matematik çözerek)
Sizce bu programımı azimle gerçekleştirirsem full çekme ihtimalim var midir?
[Programı gerceklisirip gerceklestirmedigimi alta yazarım.]
Kalan konularımı 1 ay içinde (kazanım düzeyinde ve orta soru bankalarıyla) bitirip aldığım bir yığın yeni nesil soru bankalarının başına geçmek istiyorum. Her hafta pazar 4 saatimi konu tekrarına ayiracagim. Ve o kitapları 4 ayda bitireceğim. (Yeni nesil soru bankalarini)Sonra 3 gun tatil
Sizce bu programımı azimle gerçekleştirirsem full çekme ihtimalim var midir?
[Programı gerceklisirip gerceklestirmedigimi alta yazarım.]
Son düzenleyen: Moderatör: