6 ayda YKS yetişir mi?

LilBones

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar sınava dilden gireceğim. Sizce 6 ayda yüksek netlere ulaşabilir miyim?

Şimdi ki netlerim;

YDT: 60 civarlarında. Bazen inişler ve çıkışlar olabiliyor.

TYT Türkçe: Ortalama 30 net.

TYT Sosyal: Ortalama 15-16 net.

TYT matematik: 5 net civarı.

TYT fen: 6 net.

Şu anda Türkçe ve sosyali bırakıp, YDT'de ki eksik konularıma biraz ara verip odağımı tamamen matematik ve fen derslerine çevirdim. Fakat öbür yandan derslere eşit şekilde ağırlık vermediğim için kötü hissediyorum. Bir yandan da matematikten ne kadar ilerlersem ilerleyeyim sanki geç kalmışım hissiyatını yaşıyorum ve bu da endişeye sebep oluyor.

TYT Matematiği bitirmen 2 ay sürer. Ama kesinlikte YDT'yi bırakma. Feni son 2 ay kala çalışırsan ortalama 9-10 net çıkartabilirsin. Bence şu dönemlerde YDT ve Matematiğe odaklan ayrıca Türkçe de günlük rutin paragraf çözmeye başla çözmüyorsan, daha başka bir şey yapmana gerek yok Türkçe için.

Bu arada ben de dilden hazırlanıyorum İngilizce'den. Bol şanslar dilerim. İletişimde kalalım ☺️

TYT matematiği bitirmen 2 ay sürer. Ama kesinlikte YDT'yi bırakma. Feni son 2 ay kala çalışırsan ortalama 9-10 net çıkartabilirsin. Bence şu dönemlerde YDT ve matematiğe odaklan ayrıca Türkçe de günlük rutin paragraf çözmeye başla çözmüyorsan, daha başka bir şey yapmana gerek yok Türkçe için.

Bu arada ben de dilden hazırlanıyorum İngilizce'den. Bol şanslar dilerim. İletişimde kalalım ☺️

Ağzınıza sağlık hocam ben de dilden hazırlanıyorum. Mezun olduğumdan ve dershane pahalı olduğundan dolayı yapamadığım soruları kime sormalıyım veya kunduz gibi hizmetler alınır mı diye düşünüyorum. Bu konuda YT kanalı, kaynak ve soru çözümü için bir öneriniz var mı hocam?

Ağzınıza sağlık hocam ben de dilden hazırlanıyorum. Mezun olduğumdan ve dershane pahalı olduğundan dolayı yapamadığım soruları kime sormalıyım veya kunduz gibi hizmetler alınır mı diye düşünüyorum. Bu konuda YT kanalı, kaynak ve soru çözümü için bir öneriniz var mı hocam?
Hocam redditte r/sorucozumu diye bir subreddit var. Oraya sorularınızı atarsanız yarım saatte kullanıcılar açıklamasıyla birlikte çözümünü size anlatıyorlar.

Hedefiniz neresi hocam
İletişimde kalalım ☺️

Hocam Reddit'te r/sorucozumu diye bir subreddit var. Oraya sorularınızı atarsanız yarım saatte kullanıcılar açıklamasıyla birlikte çözümünü size anlatıyorlar.

Hedefiniz neresi hocam.
İletişimde kalalım ☺️

Böyle bir Reddit sayfası olduğunu bilmiyordum. Öneriniz için teşekkür ederim.

Hedefim İngilizce öğretmenliği hocam. Hangi üniversiteye gideceğim konusunda bir karar vermedim. Sınav sonuçlarıyla beraber karar vermeyi düşünüyorum. İletişimde kalalım hocam dilciler olarak birbirimize yardım ederiz. Peki dil konusunda bir YT kanalı ve kaynak tavsiyeniz var mı hocam?

Böyle bir Reddit sayfası olduğunu bilmiyordum. Öneriniz için teşekkür ederim.

Hedefim İngilizce öğretmenliği hocam. Hangi üniversiteye gideceğim konusunda bir karar vermedim. Sınav sonuçlarıyla beraber karar vermeyi düşünüyorum. İletişimde kalalım hocam dilciler olarak birbirimize yardım ederiz. Peki dil konusunda bir YT kanalı ve kaynak tavsiyeniz var mı hocam?
Öğrenmiş oldunuz hocam, ben teşekkür ederim ☺️.

Bu arada benimde hedefim İngilizce Öğretmenliği. Dil konusunda YT kanalı olarak yks 2024 - ydt ingilizce soru çözümleri

Gramer Soru Çözümü:
Gramer Konu Anlatımı:

Bunları önerebilirim hocam.
Kaynak için ise Moda dil yayınlarını ve YDS publishing yayınlarını önerebilirim.

Tabii irtibatta kalalım hocam. Normalde rakibiz ama ben insanlara yardımcı olmayı çok seviyorum. Sonuçta bilgi paylaştıkça çoğalan bir hazinedir ☺️.

Öğrenmiş oldunuz hocam, ben teşekkür ederim ☺️.

Bu arada benim de hedefim İngilizce öğretmenliği. Dil konusunda YT kanalı olarak yks 2024 - ydt ingilizce soru çözümleri

Gramer soru çözümü:
Gramer konu anlatımı:

Bunları önerebilirim hocam.
Kaynak için ise moda dil yayınlarını ve YDS publishing yayınlarını önerebilirim.

Tabii irtibatta kalalım hocam. Normalde rakibiz ama ben insanlara yardımcı olmayı çok seviyorum. Sonuçta bilgi paylaştıkça çoğalan bir hazinedir ☺️.

Önerileriniz için teşekkürler hocam. Berk hoca adlı kanal hakkında ne düşünüyorsunuz? Umarım istediğiniz üniversite ve bölüme gidebilirsiniz hocam.

Önerileriniz için teşekkürler hocam. Berk hoca adlı kanal hakkında ne düşünüyorsunuz? Umarım istediğiniz üniversite ve bölüme gidebilirsiniz hocam.
Berk Hoca iyi bu arada hocam. Önermeyi unutmuşum. Onu da izleyebilirsiniz. Özellikle 44 günde grammar kampını önerebilirim.

Saçtığınız enerji çok pozitif ve çok güzel. Umarım sizde istediğiniz üniversiteye ve bölüme gidebilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun ☺️ <3.

Berk hoca iyi bu arada hocam. Önermeyi unutmuşum. Onu da izleyebilirsiniz. Özellikle 44 günde grammar kampını önerebilirim.

Saçtığınız enerji çok pozitif ve çok güzel. Umarım sizde istediğiniz üniversiteye ve bölüme gidebilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun ☺️ <3.

Teşekkürler hocam. Hep beraber inşallah.

TYT Matematiği bitirmen 2 ay sürer. Ama kesinlikte YDT'yi bırakma. Feni son 2 ay kala çalışırsan ortalama 9-10 net çıkartabilirsin. Bence şu dönemlerde YDT ve Matematiğe odaklan ayrıca Türkçe de günlük rutin paragraf çözmeye başla çözmüyorsan, daha başka bir şey yapmana gerek yok Türkçe için.

Kaynaklar ve tavsiyeler için teşekkür ederim. Umarım siz de istediğiniz bölüme gidebilirsiniz. Kesinlikle iletişimde kalalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı