6 aydır geçmeyen kulak çınlaması

• Konuyu başlatan veyt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.946
Tedavisi yok diye biliyorum çok yakın bir akrabam; görünmediği doktor gitmediği hastane kalmadı ama çözümü yok senelerdir uğraşıyor.

Elbette karar senin ancak benim önerim tekrar farklı bir KBB doktoruna görünmen veya bir psikiyatri doktoruna görünmenin iyi olabileceği yönünde.

Evet dostlar 6 aydır geçmeyen bir kulak çınlamam var. Çok rahatsız ediyor beni. Siz yaşadınız mı böyle bir şey?
Yardımcı olabilecek dostlarım var mıdır? İki ayrı doktora göründüm kulaklarıma baktılar test yaptılar ama nafile.
Bir türlü geçiremedim. Hayat kalitem iyice düştü.
Sorun Meniere, ara ara gelir ve ne zaman geçeceği belli olmayan illet. Kulaklıkla müzik dinliyorsanız düşük sesle dinleyin, sorun nörolojik nöroloji doktoruna da görünün. Baş dönmesi de oluyorsa.

Sorun Meniere, ara ara gelir ve ne zaman geçeceği belli olmayan illet. Kulaklıkla müzik dinliyorsanız düşük sesle dinleyin, sorun nörolojik nöroloji doktoruna da görünün. Baş dönmesi de oluyorsa.
tedavisi yok hocam, ileri ki yaşlarda (50- 70) işitme kaybına neden olacağı açık.

Evet dostlar 6 aydır geçmeyen bir kulak çınlamam var. Çok rahatsız ediyor beni. Siz yaşadınız mı böyle bir şey?
Yardımcı olabilecek dostlarım var mıdır? İki ayrı doktora göründüm kulaklarıma baktılar test yaptılar ama nafile.

İki parmağınla burnunu tıka ağzını kapat ve yavaş yavaş nefes ver içine sağlam olan kulağında böyle bir açılma hissi olacak kendine gelecek aynısı hasarlı kulağında olana kadar yap baktın açılma olmuyor hafif hafif daha fazla nefes ver ama çok zorlama kendini sakince yap bu eylemi sonra baktın geçmedi salla takma kafaya aldığın nefesin kıymetini bil paul alexander adam çocuk felci 70 yıldır öyle yaşıyor yaşadığın hayatın kıymetini bil bir kulak gitmiş çok mu ya YouTube'da bir adam var adamın parmağı kesiliyor böyle elinde sallanıyor kopmuş parmak adam koparıp atıyor bana parmak mı yok la diyor. Dostum bizler biyolojik hayvanlarız, dünya bizim çevremizde dönmüyor kendini özel hissetme insanların başına nasıl her şey geliyorsa sana da uğrayacak ha belki kalıcı olacak ha belki geçecek ama boş ver gerçekten aldığın nefesin kıymetini bil belki kolon kanserisin ve son evredesin Allah korusun günü biri bir karnın ağrıyacak doktora gidicen diyecek ki aga 5 yıl ömür olasığın yüzde 10 diyecek, o yüzden hayatın kıymetini bilin oturmayın PC başında bak ben 18 yaşındayım da bunları söylüyorum 600 seviye LoL hesabım olmasına rağmen LoL'ü bıraktım hayatla tanıştım. Eğer imkanın varsa yaşlı akrabalarınla zaman geçir onlara yeni şeyler öğret yüzlerindeki yeni bilginin heyecanına tanık ol çimenlere bas kendine gel dostum hadi iyi günler umarım geçer hastalığın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı