6000TL civari iyi bir tavsiyeniz var mı?
2K, IPS, 144-180Hz olsun.
6000TL civari iyi bir tavsiyeniz var mı?
2K, IPS, 144-180Hz olsun.
Alınmaz.Tam olarak istediğiniz fiyat ve özelliklere sahip olan bu monitör, 1 ms tepki süresi (GTG) ve %98 DCI-P3 kapsamı gibi teknik özellikleriyle kağıt üstünde fiyatına göre oldukça iyi görünüyor. Ancak, bu marka hakkında birçok olumsuz yorum bulunuyor, yani alacağınız monitörde sorun yaşama ihtimaliniz görece yüksek. Eğer almayı düşünüyorsanız, olası sorunları göze alarak hareket edin. Aksi takdirde, ya bütçenizi artırıp daha iyi yorumlar alan bir marka tercih edin ya da istediğiniz özelliklerden bazılarını kısarak daha güvenilir bir marka seçin.![]()
James Donkey Epic Q40 27'' 180Hz 0.5Ms QHD Fast IPS Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Dediğim gibi kağıt üstünde fiyatına göre oldukça iyi görünüyor, sorun yaşama ihtimali görece yüksek olsa da ben olsam bu kumarı oynardım.Alınmaz.
Dediğim gibi kağıt üstünde fiyatına göre oldukça iyi görünüyor, sorun yaşama ihtimali görece yüksek olsa da ben olsam bu kumarı oynardım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.