6 bin TL monitör önerisi

Samsung'da ghosting ve farklı sorunlar var diye biliyorum tam modele bakmak gerek.

Benim attığım ürün daha iyi hem Hz'si daha yüksek hem kontrast oranı daha iyi hem de sRGB kapsamı daha iyi sizinki sadece IPS panel.

Şu an atılanlardan benim attığım AOC en iyisi kağıt üzerinde, eğer bir kronik hatası yoksa.
evet hocam AOC gayet iyi ama VA panel olması aklımı çeliyor bilemedim

Evet hocam AOC gayet iyi ama VA panel olması aklımı çeliyor bilemedim.

Kuzenime tam modelini hatırlamıyorum bundandı sanırım aldık dün kurdum baktım Curved ekran da olduğu için çok pek yansıma yapmıyordu temiz ve net bir görüntüsü var siz çok ışık alan bir yerde oynayacaksanız bilemem.

Kuzenime tam modelini hatırlamıyorum bundandı sanırım aldık dün kurdum baktım Curved ekran da olduğu için çok pek yansıma yapmıyordu temiz ve net bir görüntüsü var siz çok ışık alan bir yerde oynayacaksanız bilemem.

Bende LG gn 750-B var bu AOC deneyim olarak daha hoşuma gitti.

Bende LG gn 750-B var bu AOC deneyim olarak daha hoşuma gitti.
anladım hocam, şöyle bir model buldum hem amazonda iade de sıkıntı da yapmaz ne düşünüyorsunuz

H

Anladım hocam, şöyle bir model buldum hem Amazon'da iade de sıkıntı da yapmaz ne düşünüyorsunuz.

Hocam bakacağım şimdi de ben 240 attım niye 180 alıyorsunuz bir de 27 inç 1080p için büyük haberiniz olsun 1080p için maksimum 24.5 inç almalısınız PPI düştüğü için gözünüze kötü gelecektir FPS tarzından başka oynarsanız.

Hocam bu attığınız ASUS 6+2 bit AOC her şeyiyle yine daha iyi bence sırf VA diye hemen vazgeçmeyin renkleri olsun yansıma olsun o kadar kötü değil üstelik AOC da sert kaplama ve yansımasız ekran özelliği de var normal bir VA panele göre daha iyi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı