6 bin TL'ye 27" monitör önerisi

Oyun için, 165-180Hz - 27 inch - flat (Curved'ler IPS oluyor)

Her çeşit oyunu oynuyorum. RX 580.

Butceyi asiyor ama tas gibi monitordur. VA panel ama IPS'ler kadar hızlı ghosting sorunu yok. Renk gamutu oldukca iyi. Kontrasyi yuksek oldugu icin renkler cok daha iyi gozukur IPS'e gore siyahar tam siyaha yakin gozukur.

Evet yanlış yazmışım kusura bakmayın, Curved güzel gözüküyor fakat VA olduğu için çekiniyorum.
Her VA kotu degil hocam. Iyi bir VA ips lerden bile iyi olabiliyor attigim monitordeki gibi.

Evet yanlış yazmışım kusura bakmayın, Curved güzel gözüküyor fakat VA olduğu için çekiniyorum.
Her VA kotu degil hocam. Iyi bir VA ips lerden bile iyi olabiliyor attigim monitordeki gibi.

Butceyi asiyor ama tas gibi monitordur. VA panel ama IPS'ler kadar hızlı ghosting sorunu yok. Renk gamutu oldukca iyi. Kontrasyi yuksek oldugu icin renkler cok daha iyi gozukur IPS'e gore siyahar tam siyaha yakin gozukur.

Güzelmiş teşekkürler ama 27 inch arıyorum ben.

Bende şunu önerebilirim buda bütçeyi aşıyor ama
27 inc 1080P alinmaz maalesef hocam. Bir yerden sonra pixeller goze fazla batiyor ppi orani cok dusuk. 25 inc üst sınır diyebiliriz 1080p icin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı