Oyun için, 165-180hz - 27 inch - Flat (Curvedler genelde İPS olmuyor)Soracaklar için önceden sorayım siz eklersiniz. Ne için kullanacaksınız? Hz? inch? Tip?
Her çeşit oyunu oynuyorum. RX 580Ekran kartınız nedir ve agirlikli nasil oyunlar oynuyorsunuz?
Curveler VA oluyor.Oyun için, 165-180hz - 27 inch - Flat (Curvedler İPS oluyor)
Evet yanlış yazmışım kusura bakmayın, Curved güzel gözüküyor fakat VA olduğu için çekiniyorum.Curveler VA oluyor.
Oyun için, 165-180Hz - 27 inch - flat (Curved'ler IPS oluyor)
Her çeşit oyunu oynuyorum. RX 580.
Her VA kotu degil hocam. Iyi bir VA ips lerden bile iyi olabiliyor attigim monitordeki gibi.Evet yanlış yazmışım kusura bakmayın, Curved güzel gözüküyor fakat VA olduğu için çekiniyorum.
Her VA kotu degil hocam. Iyi bir VA ips lerden bile iyi olabiliyor attigim monitordeki gibi.Evet yanlış yazmışım kusura bakmayın, Curved güzel gözüküyor fakat VA olduğu için çekiniyorum.
Güzelmiş teşekkürler ama 27 inch arıyorum ben.![]()
Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Pivot FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Pivot FHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 25M2N3200W ITOPYA'dawww.itopya.com
Butceyi asiyor ama tas gibi monitordur. VA panel ama IPS'ler kadar hızlı ghosting sorunu yok. Renk gamutu oldukca iyi. Kontrasyi yuksek oldugu icin renkler cok daha iyi gozukur IPS'e gore siyahar tam siyaha yakin gozukur.
Her VA kotu degil hocam. Iyi bir VA ips lerden bile iyi olabiliyor attigim monitordeki gibi.
Her VA kotu degil hocam. Iyi bir VA ips lerden bile iyi olabiliyor attigim monitordeki gibi.
27 inc 1080P alinmaz maalesef hocam. Bir yerden sonra pixeller goze fazla batiyor ppi orani cok dusuk. 25 inc üst sınır diyebiliriz 1080p icin.Bende şunu önerebilirim buda bütçeyi aşıyor ama
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.