27 inc 1080P alinmaz maalesef hocam. Bir yerden sonra pixeller goze fazla batiyor ppi orani cok dusuk. 25 inc üst sınır diyebiliriz 1080p icin.
| Çözünürlük (Piksel) | 2560 x 1440 |
27 inc 1080P alinmaz maalesef hocam. Bir yerden sonra pixeller goze fazla batiyor ppi orani cok dusuk. 25 inc üst sınır diyebiliriz 1080p icin.
| Çözünürlük (Piksel) | 2560 x 1440 |
Babam 27 inch diye zorluyor, ona bir şey diyemiyorum.27 inc 1080P alinmaz maalesef hocam. Bir yerden sonra pixeller goze fazla batiyor ppi orani cok dusuk. 25 inc üst sınır diyebiliriz 1080p icin.
Diger konudaki monitorle karistirdim kusura bakmayin
Çözünürlük (Piksel) 2560 x 1440
Dedigimi soylermisiniz hocam babanıza fikri degisir belki.Babam 27 inch diye zorluyor, ona bir şey diyemiyorum.
Bende şunu önerebilirim bu da bütçeyi aşıyor ama
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam 27 inchde bir şeyler çıkmaz mı? Benim gözümede çok küçük geliyordu 24-25 inch, 27 rahatsız etmemişti.Diger konudaki monitorle karistirdim kusura bakmayin. Kazik fiyatli alinmaz maalesef. Ayni fiyata cok daha iyi monitorler var.
Dedigimi soylermisiniz hocam babanıza fikri degisir belki.
Çok fazla monitör bilgim yok uzun süredir kendim için baktığım monitör bu. O yüzden önerdim.Hocam bu bütcemi çok aşıyor, İtopya'da İyzico indirimi ile güzel bir şey gelmez mi?
Fiyatı kazık ya da değil fark etmez mağazadan gidip alınca üründe ölü piksel gibi sıkıntıların olunca daha mağazadan çıkmadan iade edebiliyorsun ve yeni ürün alıyorsun. Bu tarz şeyler daha fazla para vermek için sebep sayılabilir.Diger konudaki monitorle karistirdim kusura bakmayin. Kazik fiyatli alinmaz maalesef. Ayni fiyata cok daha iyi monitorler var.
Dedigimi soylermisiniz hocam babanıza fikri degisir belki.
Butceyi asiyor ama 27 inc icin 2K almaniz daha iyi olur. Ileride ekran kartinizida degistirme sansiniza karsi iyi olacaktir.Hocam bu bütcemi çok aşıyor, İtopya'da İyzico indirimi ile güzel bir şey gelmez mi?
Hocam 27 inchde bir şeyler çıkmaz mı? Benim gözümede çok küçük geliyordu 24-25 inch, 27 rahatsız etmemişti.
Resmi saticilardada olu pixelde aninda degisim sahliyorlar fark olmaz. Birazdaha uzun surer sadece elinizde olması. 10K ya 240Hz samsung monitor var degmez bu asus o fiyata. Attigim lenovo bile panel kalitesi olarak daha iyi ve arada 2k fark var.Çok fazla monitör bilgim yok uzun süredir kendim için baktığım monitör bu. O yüzden önerdim.
Fiyatı kazık ya da değil fark etmez mağazadan gidip alınca üründe ölü piksel gibi sıkıntıların olunca daha mağazadan çıkmadan iade edebiliyorsun ve yeni ürün alıyorsun. Bu tarz şeyler daha fazla para vermek için sebep sayılabilir.
Bu arada ben monitöre baktığımda fiyatı 8 k civarıydı stok bitince fiyatı artmış ben o zamanlarda bakmıştım. Samsung modelini atabilir misiniz o modelede bakmak isterim.Butceyi asiyor ama 27 inc icin 2K almaniz daha iyi olur. Ileride ekran kartinizida degistirme sansiniza karsi iyi olacaktir.
![]()
Lenovo Legion R27qe Monitör
Lenovo Legion R27qe Monitör 67C5GAC1TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Resmi saticilardada olu pixelde aninda degisim sahliyorlar fark olmaz. Birazdaha uzun surer sadece elinizde olması. 10K ya 240Hz samsung monitor var degmez bu asus o fiyata. Attigim lenovo bile panel kalitesi olarak daha iyi ve arada 2k fark var.
Hocam bütcemi çok arttıramıyorum birde 2K şuanki sistemimimde kasacağını düşünüyorum. MSİ G274F nasıldır?Butceyi asiyor ama 27 inc icin 2K almaniz daha iyi olur. Ileride ekran kartinizida degistirme sansiniza karsi iyi olacaktir.
![]()
Lenovo Legion R27qe Monitör
Lenovo Legion R27qe Monitör 67C5GAC1TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Resmi saticilardada olu pixelde aninda degisim sahliyorlar fark olmaz. Birazdaha uzun surer sadece elinizde olması. 10K ya 240Hz samsung monitor var degmez bu asus o fiyata. Attigim lenovo bile panel kalitesi olarak daha iyi ve arada 2k fark var.
Tamam işte ileride tekrar monitör almak daha fazla para harcamana neden olacak o yüzden biraz dişini sıkıp en az 2k almak daha mantıklı bir sebep. Gerçi PC'yi 2 yıl içinde upgradelemeyeceksen 2k almayada gerek yok. Bende o yüzden şuanda yeni monitör almıyorum ilk PC'yi upgradeleyeceğim daha doğrusu hazır sistem aldıktan sonra alıcam.Hocam bütcemi çok arttıramıyorum birde 2K şuanki sistemimimde kasacağını düşünüyorum. MSİ G274F nasıldır?
VA istemiyorum. IPS tercihim. Daha önce VA kullandım uzun bir süre. IPS'e geçtikten sonra VA'ya geri dönmek istemiyorum.![]()
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük | Samsung Türkiye
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
![]()
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Stoklari bitmis suan fiyati 10.200 tl civariydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.