6 bin TL'ye 27" monitör önerisi

Tamam işte ileride tekrar monitör almak daha fazla para harcamana neden olacak o yüzden biraz dişini sıkıp en az 2k almak daha mantıklı bir sebep. Gerçi PC'yi 2 yıl içinde upgradelemeyeceksen 2k almayada gerek yok. Bende o yüzden şuanda yeni monitör almıyorum ilk PC'yi upgradeleyeceğim daha doğrusu hazır sistem aldıktan sonra alıcam.

VA istemiyorum. IPS tercihim.
Şuanda upgrade etme niyetim yok hocam, daha yeni ekran kartını değiştirdim zaten.

Tamam işte ileride tekrar monitör almak daha fazla para harcamana neden olacak o yüzden biraz dişini sıkıp en az 2k almak daha mantıklı bir sebep. Gerçi PC'yi 2 yıl içinde upgradelemeyeceksen 2k almayada gerek yok. Bende o yüzden şuanda yeni monitör almıyorum ilk PC'yi upgradeleyeceğim daha doğrusu hazır sistem aldıktan sonra alıcam.

VA istemiyorum. IPS tercihim.
Bu monitor IPS lerden daha hizli bir monitor renk gamutuda daha iyi. Almamak icin tek sebep curved olması.

Ghosting testi:
IMG_2728.jpeg

Hocam bütcemi çok arttıramıyorum birde 2K şuanki sistemimimde kasacağını düşünüyorum. MSİ G274F nasıldır?

Illa 1080p 27inc alinacaksa bu var. Ama dedigim gibi hos bir goruntu olusmuyor 25 inc uzeri onermeyiz 1080p de.

Son düzenleme:
Bu monitor IPS lerden daha hizli bir monitor renk gamutuda daha iyi. Almamak icin tek sebep curved olması.

Ghosting testi:
Eki Görüntüle 2461407

Illa 1080p 27inc alinacaksa bu var.
Hocam bana 180 hz yeter. Ben daha hızlı monitör istemiyorum. Dahası IPS'i hızlı olduğunu söylemedim gözüme daha güzel gözüktüğü için istiyorum. Ayrıca her oyunda 240 hz'e çıkamayacağım almayı düşündüğüm sistemde 5080li olacak ama ayarları en aşağı çekmek istemiyorum. Hikayeleri oyunlarda 2k ile oynamak istiyorum düşük ayarlarda sürünmek değil. Dahası CS2 gibi oyunlarda 180 hz fazla fazla bana yeter. Artık eskisi gibi günde 10 15 maç atmıyorum.

@rexnqwi hocam size birşey daha eklemek istiyorum. Bu aldığınız monitörü fhd alsanız bile ileride 2. ekran olarak kullanırsınız. Yani pivot ayak olayına bakmak yerine bu masaya yandan bağlanması için vesa standartı vardı galiba o olup olmadığına bakın daha iyi olur bence. Hem masada yer olur hemde ileride 2. monitör olarak kullanırsınız.

Ghosting testi:
Eki Görüntüle 2461407

Illa 1080p 27inc alinacaksa bu var. Ama dedigim gibi hos bir goruntu olusmuyor 25 inc uzeri onermeyiz 1080p de.
Hocam 5-6 arası yok mu 27 inch?

Hocam 5-6 arası yok mu 27 inch?

Yanlis linki atmisim hocam kontrol edin bi tekrar.
Bunuda görmüştüm, G274F renk olarak vb. Daha kaliteliymiş sanırım. Birde G274F İyzico ile 5300'e geliyor

Bu modelide düşünmüştüm hocam, kötü diyorlardı.

Bu monitor IPS'lerden daha hizli bir monitor renk gamutuda daha iyi. Almamak icin tek sebep Curved olması.

Ghosting testi:
Eki Görüntüle 2461407

275F mi daha iyidir G274F mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı