6 bin TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
6000

MuhammedErdem

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar ve Xbox'da kullanmak için monitör arıyorum, bütçe 6000TL. Oyun için kullanacağım, 24 inçten fazla olmasına gerek yok. G244pf E2 almaya yakınım, şu an yorumlar G256F daha iyi gösteriyor ama pivot özelliği bulunmamakta, başka önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar ve Xbox'da kullanmak için monitör arıyorum, bütçe 6000TL. Oyun için kullanacağım, 24 inçten fazla olmasına gerek yok. G244pf E2 almaya yakınım, şu an yorumlar G256F daha iyi gösteriyor ama pivot özelliği bulunmamakta, başka önerileriniz var mı?
hocam eğer 6500 TL civarlarına kadar çıkabilirsen sana şunu tavsiye edebilirim:

Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 67C5GAC1TK

Bütçe çıkarsa bunu al geç.

hocam eğer 6500 TL civarlarına kadar çıkabilirsen sana şunu tavsiye edebilirim:
Va panel ve 1080p. Alınmaz kesinlikle. Özellikle bu fiyata.

Lenovo Legion R27QE 27" 2K 180Hz 0.5ms Monitör 67C5GAC1TK

Bütçe çıkarsa bunu al geç.

VA panel ve 1080p. Alınmaz kesinlikle. Özellikle bu fiyata.

Hocam siz söyleyince fark ettim, çok büyük boşluğuma gelmiş. Ben de IPS diye sipariş vermiştim iptal edeceğim. kendimi çok kötü hissediyorum şuanda. siz haklısınız

Hocam siz söyleyince fark ettim, çok büyük boşluğuma gelmiş. Ben de IPS diye sipariş vermiştim iptal edeceğim. Kendimi çok kötü hissediyorum şu anda. Siz haklısınız

Özellikle kendim sipariş verdim diye önermiştim ama büyük hata etmişim. Kusuruma bakmayın

Hocam siz söyleyince fark ettim, çok büyük boşluğuma gelmiş. Ben de IPS diye sipariş vermiştim iptal edeceğim. kendimi çok kötü hissediyorum şuanda. siz haklısınız

Özellikle kendim sipariş verdim diye önermiştim ama büyük hata etmişim. Kusuruma bakmayın
Rica ederim ne demek. Eğer monitör lazımsa attığımı alabilirsin. 2k ips 180hz.

Rica ederim ne demek. Eğer monitör lazımsa attığımı alabilirsin. 2K IPS 180Hz.

Hocam ben çoğunlukla rekabetçi oyunlar takılıyorum, bu yüzden 2K almayı düşünmüyorum ve yüksek tazeleme hızları istiyorum. Hal böyle olunca arada gözden kaçmış. Yine de teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı