6 bin TL'ye kadar yazıcı tavsiyesi

pekiburak

Hectopat
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
347
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Öğretmenim ve bir yazıcı almak istiyorum. Ha bire kartuşu mürekkebi bitmesin, ve biraz da hızlı olsun renkli baskıyı da kaliteli alabileyim istiyorum. Ben malum yaz tatillerinde çok kullanmayacağım hatta belki hiç. Ve bazı yazıcı modelleri haftada bir baskı almazsan tıkanıyormuş sanırım. Hangileri hiçbir fikrim yok. Beni yormayacak renkli baskı da verecek, ve yazın kullanmadığımda bana sıkıntı çıkarmayacak bir yazıcı arıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim bulduğum şuydu onu da koyayım. Bütçem 5 6 bin HP Smart tank 515 çok fonksiyonlu AiO renkli tanklı Wi-Fi yazıcı (1tj09a) (siyah) Amazon.com.tr
 
Hocam 6500TL bütçede renkli lazer yazıcı bulamazsınız, tek seçeneğiniz inkjet mürekkep tanklı bir yazıcı. Bu bütçelerde marka fark etmeksizin kartuş kullanan modellerden uzak durun, onun haricinde mürekkep tanklı yazıcıları çok uzun süre kullanmadan bırakmamak gerekiyor. Hiç değilse arada sırada bir baskı almanız gerekli. Mürekkep tanklı yazıcılar arasından Epson Ecotank serisini tavsiye edebilirim, 6000TL bütçede L3251-3252 modellerinden birisini alabilirsiniz. Bütçe biraz daha artarsa L3260 gibi modellere bakabilirsiniz ama şahsi görüşüm sırf ekranlı diye aradaki fiyat farkına gerek yok. L3251 veya L3252 modeli yeterince işinizi görür.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı