6 bin TL'ye konsol önerisi

Ahmylz_7

Hectopat
Hocam iyi sosyaller 6.000₺ ye iki kollu bir oyun konsolu arıyorum. Oynayacağım bazı oyunlar şöyle.
  • Assassin's Creed (2, Brotherhood, revulations, Black Flag)
  • FIFA 2021.
  • Minecraft
  • CoD Black Ops serisi ve CoD WW2.
  • GTA V
Bu oyunları akıcı oynatacak bir konsol var mıdır?
(Oyunları 4K TV'de oynayacağım)

Hocam bu fiyata bu oyunları 4k oynatacak bir cihaz yok, biraz üstüne koyarsanız 2. el PS4 bulursunuz bence en iyi ihtimalle bu oyunları oynatacak onda da 4k beklemeyin.

O PS4'leri alırsa uçak motoru almış olur. 6K bütçede olan kasalar fat kasalar ve kronik sorunları var. Ve 2024 yılında PS4 alınmaz. Üstüne ekleyip en iyi ihtimalle Xbox Series S alabilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum, PS4 fat kasa zaten kronik sorunlu olarak aşırı derecede ısınıyor. Series S'in soğutması katbekat daha iyi, cidden çok iyi bir cihaz fiyatına göre. Hatta eğer yurt dışından vs. getirme imkanınız varsa 512GB versiyon fiyatına 1TB'lık versiyonu alma şansınız da var.

O PS4'leri alırsa uçak motoru almış olur. 6K bütçede olan kasalar fat kasalar ve kronik sorunları var. Ve 2024 yılında PS4 alınmaz. Üstüne ekleyip en iyi ihtimalle Xbox Series S alabilirsiniz.

Evet fat kasa ısınıyor ama çok abartıyorsunuz. İlk seri cuh 1002 kullanıyorum 11 yıldır bakım görmemiş olmasına rağmen uçuk bir ses yok oyun oynarken duyulmuyor bile. Mat kasa alır paşalar gibi kullanır. Tabii ki Series S daah iyi ama fiyat ortada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı