6 bin TL'ye R7 5700x3D için sıvı soğutma önerisi

BarneY

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.

İşlemci için sıvı soğutucu takmayı istiyorum.

İşlemci: AMD Ryzen 7 5700x3D,
Kasa: Cooler Master h500.

Bütçem 6bin TL.

Ben bu ürünü buldum, olumlu yorumları ve incelemeleri var.

Kasanın üst kısmına monte edeceğim. Bu bütçeye başka önerilere de açığım. RGB olması daha iyi olur. 🫠

Merhaba.

İşlemci için sıvı soğutucu takmayı istiyorum.

İşlemci: AMD Ryzen 7 5700x3D,
Kasa: Cooler Master h500.

Bütçem 6bin TL.

Ben bu ürünü buldum, olumlu yorumları ve incelemeleri var.

Kasanın üst kısmına monte edeceğim. Bu bütçeye başka önerilere de açığım. RGB olması daha iyi olur. 🫠
hocam o kadar para basmanın lüzumu yok

hocam o kadar çıkması normal değil diye biliyorum ama attığım soğutucu daha iyidir diye düşünüyorum. %100 emin değilim ama.
Şu an kasanın hava akışı pek iyi değil temizlenmesi gerekiyor, aynı şekilde soğutucunun da temizlenmesi gerekiyor.

İlk kullandığım sıralar üstte ki ızgaraya elimi koyduğum da soğukluğunu çok net hissedebiliyordum, şu sıralar yarıya inmiş durumda tozlardan temizlik ihmalinden dolayı 🤔🙂↔️

Bu hafta açıp temizliğini yapacağım komple, onu da sıvı soğutucu takarken halledeceğim.

Uzun ömürlü olsun diye attığım modeli düşünmüştüm.

Şu an kasanın hava akışı pek iyi değil temizlenmesi gerekiyor, aynı şekilde soğutucunun da temizlenmesi gerekiyor.

İlk kullandığım sıralar üstte ki ızgaraya elimi koyduğum da soğukluğunu çok net hissedebiliyordum, şu sıralar yarıya inmiş durumda tozlardan temizlik ihmalinden dolayı 🤔🙂↔️

Bu hafta açıp temizliğini yapacağım komple, onu da sıvı soğutucu takarken halledeceğim.

Uzun ömürlü olsun diye attığım modeli düşünmüştüm.

Atığım sogutucuyu arkadasım 7600X ile kullanıyor gayet memnun. Tavsiye ederim.

Atığım sogutucuyu arkadasım 7600X ile kullanıyor gayet memnun. Tavsiye ederim.
Hocam attığınızın LE520 modeli var RGB fanlı. Bu onun üst modeli mi? RGB olması daha güzel olur.

Bu arada bütçe de sıkıntım yok ayarlandı.

O kadar ısınmaması gerek demeniz bi kafama takıldı diyebilirim, umarım düşündüğüm gibi kasanın şu an hava akışının yetersiz olmasından kaynaklıdır. İşlemciyi iade alırlar mı bilmiyorum.

Kullandığım ekran kartı RTX 4070 Super monitör 1080P, darboğaz yaşıyorum 2K 260Hz monitör henüz gelmedi.

Belki de bundan dolayı sıcaklığı o seviyelerdedir etkisi olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı