@HamzaKaya*
6GB RAM ve GTS 450 bu oyun için yeterli.
Dakika 3,42.
Fakat işlemcinin yeterli olduğunu düşünmüyorum.
İșlemcini I7 920'ye yükseltirsen rahat rahat oynarsın.
@HamzaKaya*
6 GB RAM ve GTS 450 bu oyun için yeterli.
Fakat işlemcinin yeterli olduğunu düşünmüyorum.
İșlemcini i7 920'ye yükseltirsen rahat rahat oynarsın.
Hocam FPS oyununu 30 FPS oynadıktan sonra anlamı kalmıyoki kasa kasa nereye kadar oynayabilirsiniz. Bende eskiden GTS 450 kullanıyordum ve rahat oynatacak seviyede açmıyordu oyunu.
Sistemin düșükse doya doya oynarsın.
Oyunun çözünürlüğünü düşürebilirsin, çeşitli Config'lerle oyunu 60FPS kadar çıkabilirsin.
Oynanmaz diyip kestirip atmak saçma.
Sistemin düșükse doya doya oynarsın.
Oyunun çözünürlüğünü düşürebilirsin, çeşitli Config'lerle oyunu 60FPS kadar çıkabilirsin.
Oynanmaz deyip kestirip atmak saçma.
Oynanmaz diye kestirip atmıyorum. Aynı ekran kartını kendim kullanıyordum ne yaparsam yapayım 30FPS üzerini görmedim. Oynanmaz bir biçim alıyordu hiç adam akıllı oynayamadım. 2sene önceki Rainbow ile test edilmiş şu an gelen tüm güncellemeler ile test videosu varsa göreceksiniz FPS değeri yine düşük olacaktır.
Bir arkadaş vardı bana "Kanka 4GB RAM 'im var ekran kartım yok R6 indir sıkıntı yapmaz." diyordu. Benim sistem de onun sistemi ile aynı. Galiba beni trollemeye çalıştı 70GB indirterek.
Oynanmaz diye kestirip atmıyorum. Aynı ekran kartını kendim kullanıyordum ne yaparsam yapayım 30FPS üzerini görmedim. Oynanmaz bir biçim alıyordu hiç adam akıllı oynayamadım. 2sene önceki Rainbow ile test edilmiş şu an gelen tüm güncellemeler ile test videosu varsa göreceksiniz FPS değeri yine düşük olacaktır.