6 gündür devam eden net kesintisi

Chise

Decapat
Merhaba, ttnet kullanıcısıyım. 24 Nisan 2019 tarihinden beri gün içinde sık sık internet kesiliyor. Modemin tüm ışıkları yanıyor ama internet ışığı bir anda gidiyor. Bazen çabuk geliyor, bazense gelmesi baya sürüyor. Müşteri hizmetlerini aradım, klasik hata kaydına aldılar sık sık aradılar ama problem devam etmekte. Ttnet kullanan arkadaşlardan sorun yaşayan var mı? Umarım yalnız değilimdir.
Ek olarak, önerebileceğiniz internet altyapısı iyi olan operatör var mı?

Daha çok kesinti. Oyun sırasında ping 700 lere fırlıyor ve bir yerden sonra internet gidiyor. Oyun oynamadığım zamanlardada gidiyor. Gün içinde max 6 defa kesiliyor. Sonradan hiçbir şey olmamış gibi geri geliyor. Bu konu hakkında araştırma yaptım. Yukarıda belirttiğim tarihten itibaren sorun yaşayan birçok ilde kişi var ve şikayetvar platformunda baya isyan çıktığını gördüm. :) Müşteri hizmetlerini bugün aradım altyapılarında arıza olduğunu söylememe rağmen inatla reddediyorlar. 1 haftadan daha uzun sürerse değiştireceğim çünkü internet kesinlikle olmalı projelerimi online yapmak zorundayım çünkü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı