6 günlük solo RX 590 8 GB Ethereum mining sonuçları

MSI Afterburner ayarlarınızı da çekip atabilir misiniz acaba? İlginç ilk defa sizinki gibi olan voltaj ayarı gördüm. Ve şunu söyleyeyim, benim -137mV ile aldığım değer 109-100Wlarda geziniyor.

MSI Afterburner ayarlarınızı da çekip atabilir misiniz acaba? İlginç ilk defa sizinki gibi olan voltaj ayarı gördüm. Ve şunu söyleyeyim, benim -137mV ile aldığım değer 109-100Wlarda geziniyor.

yabancı forumlardan baktım ctrl+f yaparak grafik tablosundan -137mv ayarladım durum şuan bu:

ve bana düşük geldi.

Claymoredan Phoenix'e geçmenizdeki neden nedir acaba?
Claymore'da saçma bir şekilde daha dengesiz hash değerleri alıyordum ve bir türlü düzeltemedim. Araştırdığımda da claymore'dan phoenix'e geçmemi tavsiye ettiler. Phoenix'e geçince düzeldi. Muhtemelen claymore'da da sıkıntısız yapabilirim ancak bir ayarlayamadım gitti.
Memory clock stockta da 2250ye çektiğimde de aynı mh/s değerini alıyorum.
Öyleyse boşuna overclock yapmaya gerek yok. Ancak testlerinizi ayar yaptıktan sonra 24 saatlik gözlemle hareket etmenizde fayda var. Ben öyle yapıyorum en azından.

Power limit +50 yapmışsınız. -50 olacak. Aslında -50 de değil. Önce kartı stok ayarlara getirip mining programını açın. Tam performans almanız lazım. Belki bellek frekanslarını biraz arttırabilirsiniz. Sonra yavaş yavaş power limit değerini kısmaya başlayın. Belli bir kırılma noktası var, oradan sonra MH düşüyor. O noktayı bulmaya çalışın. %60 civarları optimum mesela 480 için.

O noktayi bulduktan sonra ne yapmalıyım ?

ben de 590 ile niyetlendim ancak bazı problemler yaşıyorum, binance pool kullan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…