6 kilometre yol bisikletle gidilir mi?

Elektrikli ve pedalli olan bir sürü model var bu modellerden birini alın, işe giderken elektriğini kullanarak gidin terlemezsiniz ve iş yerine koku sorunu olmaz, dönüşte pedalleyerek dönersiniz hem bisikletin bataryası hemen ölmez, hem sürekli şarja takmazsınız, akşam döndüğünüzde de duş alırsınız.

Küçükken anayol üzerinden köye giderdim, aradaki mesafe ise 2 km. Yavaş gitmediğim halde yaklaşık yarım saat sürüyordu.
2 kilometreyi yarım saatte mi gittiniz? Ben 6 kilometreyi 1 saat içinde gidebileceğimi tahmin ediyorum, zaten kaldırım geniş fakat yine de bu bilgiden yola çıkarak öncelikle test edeceğim.
Elektrikli daha iyi olur. Lütfen kurallara uyun.
Peki yoldan karşıya geçerken yaya yolunu mu kullanmalıyım?

6 kilometre benim için fazla değil açıkçası. Bisiklet sürmeye çıksam minimum 20 kilometre yapıyorum, sadece sokaklarda dolaşsam bile. Ama sizi bilemem tabii, en iyi konfor için elektrikli almanız sizin için en doğrusu olur.

Rahat gidersin :) xiomi scooterim ile ayakta 9.5km git gel 19km akşam gezileri yapıyorum . (max menzil 23-24km yapıyor)

Bisiklet ile otura otura gidersin :)

Elektrikli bisiklet alırsanız rahatlıkla gidip gelirsiniz normal bisiklet ile de gidip gelinir ama yazın domuz ölüsü gibi kokarsınız hiç mantıklı bir tercih olmaz. Bisiklet koruma konusunda ise en iyi zinciri alsanız bile onu kıracak, lastikleri çalacak en kötü hasar verecek manyağa denk gelebilirsiniz o yüzden eğer kapalı bir yerde kilitleyemeyecekseniz almanızı önermem.
Gülmekten hüngür hüngür ağladım resmen domuz ölüsü gibi kokarsın dediğinde :D

Ekonomi açısından değil de artık toplu taşıma kullanmak istemediğim için ben de aynı bıkkınlığı yaşayıp motor aldım ( Honda CBR125R ) ehliyet işini de Eylül sonunda hallediyoruz. Kışın kar ve yağmurun çok olduğu zamanlar hariç motorla gidip geleceğim. Size de 50cc'lik bir motor tavsiye ederim B ehliyet ile de kullanabilirsiniz ayrıca. Koruma konusunda müstakil bir evimiz var arka tarafına bir garaj yapıyorum yaklaşık 12-13 bin tl tuttu çünkü günümüz TR güvenliğinde motorun çalınma riski çok yüksek, hafife alamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı