6 kişi 1 eve çıkmak mantıklı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mantıklı ama m2 hesabı da önemli. Bir ranza 2x1 metreden 2 m2 yer kaplasa, arada 50 cm boşluk bırakılsa 25 m2 alana 6 tane ranza sığar. Salonda 12 kişi, yatak odasına da 4 ranza sığdırırsanız toplam 20 kişi kalıp kirayı neredeyse bedavaya getirebilirsiniz. :D

Hem askerliğe de hazırlıklı olursunuz, bir koğuşta 40 kişi yatınca yabancılık çekmezsiniz ilk günlerde.

Herkes çocukla dalga geçmiş yahu dolara baksanıza?
Çocukla dalga geçen yok. O bizle dalga geciyor. Dolar istediği kadar olsun 1+1 eve 40k isteyen birisini nerede gördünüz? Bu konu bana Troll gibi geldi 6 kişi kalacaklarmış evde falan. Hesap yeni açılmış bir hesap zaten.

Sayıyı indirseydiniz biraz o ne öyle mülteci simülasyonu gibi. 6 kişiyle ahır gibi olur ev.

Ev 1+1 ek olarak hocam. Evde 2 adım atınca hoş şeyler yaşanmıyordur.

Bu fiyata Dragos sistem toplar gibi ev seçmişsiniz, bravo.

Ev 1 + 1 ek olarak hocam. Evde 2 adım atınca hoş şeyler yaşanmıyordur.

Bir de 40K'ymış kira, rezidans falan sanırım. Düşünsene 40K kira ödeyip stüdyo dairende mutlu mesut yaşıyorsun sonra üst katına 6 tane tip mülteci gibi yerleşiyor.

Daha 1+1 eve 40 bin ₺ kira ödeyecek vaziyete gelmedik, dur bi' hele.

İşin o kısmını hiç anlamadım. Bodrumda bile 1+1 evler o kadar değildir muhtemelen. Konu hafif troll kokuyor gibi ama belli olmasın diye üzerine tuz serpilmiş.

Bir de 40k'ymış kira, rezidans falan sanırım. Düşünsene 40k kira ödeyip stüdyo dairende mutlu mesut yaşıyorsun sonra üst katına 6 tane tip mülteci gibi yerleşiyor.

Düşünmeme gerek yok hocam maalesef. 40k kira kısmı dışında gerisini yaşamış bir insanım. Hemde 10 kişiyle...
Hatırladıkça kriz geçiririm.

Konu sahibi sallıyor gibi geldi açıkçası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı