6. sınıf uzaktan eğilim fazla devamsızlık ile sınıf geçilebilir mi?

YeniHesapf

Hectopat
Daha fazla  
Kuzenim bugün bana bunu sormamı istedi. 6. sınıfta uzaktan eğitim döneminde fazla devamsızlık ile sınıfta kalınır mı? 1. dönem sınav olmadı onlarda. Bu yüzden derse katılım ve ödeve baktılar. Sosyal 95, diğer tüm notları 100 olarak gelmişti ve bu yüzden 2. dönem sınavlara girmedi. Kendisinin notu 1. dönemdeki gibi mi yansıyacak yoksa devamsızlıktan sınıf tekrarı mi yapacak?

Kuzenim bugün bana bunu sormamı istedi. 6. sınıfta uzaktan eğitim döneminde fazla devamsızlık ile sınıfta kalınır mı? 1. dönem sınav olmadı onlarda. Bu yüzden derse katılım ve ödeve baktılar. Sosyal 95, diğer tüm notları 100 olarak gelmişti ve bu yüzden 2. dönem sınavlara girmedi. Kendisinin notu 1. dönemdeki gibi mi yansıyacak yoksa devamsızlıktan sınıf tekrarı mi yapacak?
6. sınıfta kalma yok sanırım.

Ben 7. sınıfım geçen dönemki notlar giriliyor ve bir sürü derse girmedim ama hiçbir şey olmadı.

6. Sınıfta düşündüğü şeye bak :( bizim derdimiz oyundu o zaman, merak etmesin ortaokul döneminde öyle sıkı bir sistem uygulamazlar ama ailesi müdür ile konuşup detaylıca öğrensin derim.
Ailesi öyle bir baskı yapıyor ki çocuk artık bıktı ondan böyle düşünüyor
Ben 7. sınıfım geçen dönemki notlar giriliyor ve bir sürü derse girmedim ama hiçbir şey olmadı.
Tamam teşekkürler şimdi söylemeye gideceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı