kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 29 Mart 2021 #51 Saan.exe dedi: Abi kafamı dağıtmak için bir oyun oynasam üzüntüm falan geçer mi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Kafanızı dağıtın. Bu sınıftaki notların hayatınızı etkilemeyeceğini de unutmayın.
Saan.exe dedi: Abi kafamı dağıtmak için bir oyun oynasam üzüntüm falan geçer mi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Kafanızı dağıtın. Bu sınıftaki notların hayatınızı etkilemeyeceğini de unutmayın.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Mart 2021 #52 Saan.exe dedi: Abi kafamı dağıtmak için bir oyun oynasam üzüntüm falan geçer mi? Genişletmek için tıkla... Geçer hocam. Geçmiş olsun. Bir dahakine daha odaklı olmayı deneyin. Bazen bir şeyler kötü gider.
Saan.exe dedi: Abi kafamı dağıtmak için bir oyun oynasam üzüntüm falan geçer mi? Genişletmek için tıkla... Geçer hocam. Geçmiş olsun. Bir dahakine daha odaklı olmayı deneyin. Bazen bir şeyler kötü gider.
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #53 Saan.exe dedi: Abi kafamı dağıtmak için bir oyun oynasam üzüntüm falan geçer mi? Genişletmek için tıkla... İşte öyle şeyler yap.
Saan.exe dedi: Abi kafamı dağıtmak için bir oyun oynasam üzüntüm falan geçer mi? Genişletmek için tıkla... İşte öyle şeyler yap.
Saan.exe Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #54 Jules dedi: Hocandan ek not iste. 6. sınıf bir de pandemi dönemi anlayacağın şekilde; İnsafsız değilse verecektir. Ek olarak, çocuk büyüklerinden manevi destek beklemese zaten buraya gelmez. Anticilik yaparak laf yapan siz gibi duruyorsunuz bu denklemde. Genişletmek için tıkla... Anneme babama söylemedim o yüzden buraya geldim söylesem çok kızıcaklar.
Jules dedi: Hocandan ek not iste. 6. sınıf bir de pandemi dönemi anlayacağın şekilde; İnsafsız değilse verecektir. Ek olarak, çocuk büyüklerinden manevi destek beklemese zaten buraya gelmez. Anticilik yaparak laf yapan siz gibi duruyorsunuz bu denklemde. Genişletmek için tıkla... Anneme babama söylemedim o yüzden buraya geldim söylesem çok kızıcaklar.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #55 Ben ortaokulda her sene matematikten 52 aldım. Uğurlu sayım herhalde.
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #56 Saan.exe dedi: Anneme babama söylemedim o yüzden buraya geldim söylesem çok kızıcaklar. Genişletmek için tıkla... Diğer notların iyi mi?
Saan.exe dedi: Anneme babama söylemedim o yüzden buraya geldim söylesem çok kızıcaklar. Genişletmek için tıkla... Diğer notların iyi mi?
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 29 Mart 2021 #57 Hamzz dedi: Çalışsaydınız? Genişletmek için tıkla... Kızgın atanlar olmuş. 6. sınıf çoğu kişiye göre en kolay sınıftı.
Hamzz dedi: Çalışsaydınız? Genişletmek için tıkla... Kızgın atanlar olmuş. 6. sınıf çoğu kişiye göre en kolay sınıftı.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 29 Mart 2021 #58 Pithiux dedi: 6 da olsa kafası çalışmasa bile her gün 3 saat çalışma ile 100 alır. Genişletmek için tıkla... Hayır, alamaz. Size basit geliyor olabilir çünkü siz o dönemden geçmişsiniz artık. O ilk defa karşılaşıyor. Şu an size ney zor geliyor ise ona da o şu an aynı şekilde zor geliyor.
Pithiux dedi: 6 da olsa kafası çalışmasa bile her gün 3 saat çalışma ile 100 alır. Genişletmek için tıkla... Hayır, alamaz. Size basit geliyor olabilir çünkü siz o dönemden geçmişsiniz artık. O ilk defa karşılaşıyor. Şu an size ney zor geliyor ise ona da o şu an aynı şekilde zor geliyor.
Saan.exe Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #59 Dyflinn dedi: Ben ortaokulda her sene matematikten 52 aldım. Uğurlu sayım herhalde. Genişletmek için tıkla... Profil resmi güzelmiş
Dyflinn dedi: Ben ortaokulda her sene matematikten 52 aldım. Uğurlu sayım herhalde. Genişletmek için tıkla... Profil resmi güzelmiş
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #60 Ben de 6. sınıfın 1 gün 6-7 saat çalışacağıma her gün 2 saat çalışıyorum hem verimli oluyor.