Anlamıyor musun? Kolay ve ben tek kendim geçsem tamam bana göre derim ama matematiği yapamayanlar bile 6.sınıfta normale göre yüksek alıyor. Çalışsaydı benim de sınav günlerim değişti ve o yüzden çalışmadım. Ailem kızacak ama çalışmadım bu benim suçum. 1 gün tek çalıştım onun da fazla etkisi olmadı.Hâlâ kendinize cevap veriyorsunuz. Bir şey yazmadan veya düşünmeden önce bir sorgulayın kendinizi.
Çalıştım hatta 6 veya 7 saat çalıştım.
6 veya 7 saat çalışıyorum.
Abi şimdi ATS (American Truck Simulator) oynayıp kafamı dağıtacağım ilginiz için herkese teşekkürler.
Hocam ama ben çok ciddiyim. Çalışsaydı yapardı ve ben çok 6.sınıf biliyorum zorlanmıyordu. İnternet denen bir şey var artık.@377619 sizin gibi 13 yaşındaki birinden böyle tepki beklemezdim.![]()
Tamam. Anlamamanızı yaşınıza veriyorum o hâlde. Kolay gelsinAnlamıyor musun? Kolay ve ben tek kendim geçsem tamam bana göre derim ama matematiği yapamayanlar bile 6.sınıfta normale göre yüksek alıyor. Çalışsaydı benim de sınav günlerim değişti ve o yüzden çalışmadım. Ailem kızacak ama çalışmadım bu benim suçum. 1 gün tek çalıştım onun da fazla etkisi olmadı.
Jalopy oyna daha iyidir. ATS ve ETS hep aynı şeyi yaptığın için sıkıcı bence.Abi şimdi ats (american truck simulator) oynayıp kafamı dağıtacam ilginiz için herkese teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.