Aslında kağıt üzerinden haklısınız.Çünkü 5.Sınıfta Türkçe'den 60 alırken 6.sınıfta Türkçeden 95 aldımBen 5. sınıfta türkçeden 40 almıştım normal bir şey bence.
Çok da normal değil aslında ama yapacak bir şey yok bir dahakine çalışırsın.
Aslında kağıt üzerinden haklısınız.Çünkü 5.Sınıfta Türkçe'den 60 alırken 6.sınıfta Türkçeden 95 aldımBen 5. sınıfta türkçeden 40 almıştım normal bir şey bence.
Çok da normal değil aslında ama yapacak bir şey yok bir dahakine çalışırsın.
Aslında kağıt üzerinden haklısınız. Çünkü 5.sınıfta Türkçe'den 60 alırken 6.sınıfta türkçeden 95 aldım![]()
Ne dert ediyorsun boş ver. Git oyun veya başka bir şeyle ilgilen 100 alınca aferin demiyorlar.Çok üzgünüm. Matematik sınavından 50 aldım ve daha altıncı sınıftayım.
7.sınıfta 24 almışım şimdi 9.sınıftayım ve 30 aldım yani 50 güzeldir kafana takma matematiği becermek zorundasın diye bir şey yokÇok üzgünüm. Matematik sınavından 50 aldım ve daha altıncı sınıftayım.
Siz kendinize bu kadar yüklenmeyin bence. Bazı insanların ne yaparlarsa yapsınlar matematiğe yeteneği yoktur. Ortaokuldan beri sadece adımı yazarak puan alıyorum, ama siz yine de yükseltmek isterseniz hemen uyumadan önce kağıtlara göz atın. Böylece beyin onları daha hızlı işler.Abi çok yüklenmeyin lütfen şimdi ağlıyacağım ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.