6 Tane r10.net Davetiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu forumda mesaj sayısı 200ün üstünde olan 3 kişiye davetiye göndereceğim.
Ücretli mail adresiniz olmalı hotmail falan üye olurken geçerli olmuyor.
Göndereceğim kişileri kendim seçerim.

Aşağıdaki formu doldurup konuya cevap olarak yazınız.
İnternet Siteniz:
Bu forumdaki mesaj sayınız:
Yaşınız:
Mail adresiniz.

Düzenleme : 3 Yeni Davetiye daha edindim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam olası dolandırıcılık önlemi için tc soruluyor.
Peki bu çelişki de neyin nesi?
TC kimlik numaranız 3 kere md5 ile şifrelenerek yetkili ve yetkisiz kişilere karşı güvende olacaktır.
Madem yetkili kişiler de göremeyecek ne diye var öyle bir alan? Süs için mi? Komedi.

Üstünüze alınmayın lütfen, böyle bir girişimde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim Sebahattin bey.

Mert Bey'den önce yorum yazdım hocam gönderecek misiniz ?

- - - Güncellendi - - -

Peki bu çelişki de neyin nesi?

Madem yetkili kişiler de göremeyecek ne diye var öyle bir alan? Süs için mi? Komedi.

Üstünüze alınmayın lütfen, böyle bir girişimde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim Sebahattin bey.

Ayrıca Mert Bey r10.net çok güvenilir bir webmaster forumudur. Sebahattin Bey bir girişimde bulunmuyor siz davetiye istediğiniz için atmış. Çoğu webmaster forumu tc kimlik istiyor zaten satılan tasarım,script lerde dolandırıcılık önlenilsin diye.

Ayrıca Mert Bey r10.net çok güvenilir bir webmaster forumudur. Sebahattin Bey bir girişimde bulunmuyor siz davetiye istediğiniz için atmış. Çoğu webmaster forumu tc kimlik istiyor zaten satılan tasarım,script lerde dolandırıcılık önlenilsin diye.
2010 = r10 hack'lenmiş... - iyinet.com Webmaster Forum
2012 = R10.net Hacklendi | Fatih Aytekin Kişisel Blog
2 senede 1 hacklenen forumun nesine güvenip de TC kimlik numarası gibi önemli bir bilgimi paylaşayım?

Bana yok mu :/

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet Siteniz: oyuncudunyasi.net
Bu forumdaki mesaj sayınız: 201
Yaşınız: 15
Mail adresiniz: info@oyuncudunyasi.net
1 Davetiye belirtdiğiniz kişilere gönderilmiştir:

• oyuncudunyasi.net (info@oyuncudunyasi.net)

- - - Güncellendi - - -

Elimdeki davetiyeler şimdilik bitmiştir.

Kimseyi zorla üye yapmıyorum. R10 ile alakam da yoktur. 7 senedir üyeyim. R10da ticaret yaparak çok para kazandım. Dolandırıcıları azaltmak için tc doğrulama sistemi getirilmişti. Risk almadan para da kazanamazsınız.

1 Davetiye belirtdiğiniz kişilere gönderilmiştir:

• oyuncudunyasi.net (info@oyuncudunyasi.net)

- - - Güncellendi - - -

Elimdeki davetiyeler şimdilik bitmiştir.

Kimseyi zorla üye yapmıyorum. R10 ile alakam da yoktur. 7 senedir üyeyim. R10da ticaret yaparak çok para kazandım. Dolandırıcıları azaltmak için tc doğrulama sistemi getirilmişti. Risk almadan para da kazanamazsınız.

Davetiye gönderdiğinizi söylüyorsunuz fakat mail hesabıma gelen bir mail yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı