6" TV monitör olarak kullanılabilir mi?

titanss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde 6 inçlik siyah beyaz küçük bir TV var, bunu monitör olarak kullanabilir miyim? Raspberry Pi alarak bir şeyler yapmak istiyorum. Bir de bu gibi dönüştürücüler işe yarar mı? Bir yerde çalışmadığını duymuştum da.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-03-12 at 21.36.06.jpeg
    WhatsApp Image 2021-03-12 at 21.36.06.jpeg
    51,3 KB · Görüntüleme: 97
  • WhatsApp Image 2021-03-12 at 21.36.06 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-03-12 at 21.36.06 (1).jpeg
    98,6 KB · Görüntüleme: 80
  • 51zJeZoeBoL._AC_SX425_.jpg
    51zJeZoeBoL._AC_SX425_.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 92
Denemeden bilemeyiz hocam. Fazla kullanan yok. Sonuçta bu iş için yapılmış bir ürün.

Merhaba arkadaşlar, elimde 6 inçlik siyah beyaz küçük bir TV var, bunu monitör olarak kullanabilir miyim? Raspberry Pi alarak bir şeyler yapmak istiyorum. Bir de bu gibi dönüştürücüler işe yarar mı? Bir yerde çalışmadığını duymuştum da.

Vay küçük bilgisayara kücük ekran demek. Ama denemeden bilemeyiz @Yener K. abinin dediği gibi.

3 RCA to HDMI dönüştürücülerin aktif olması gerekiyor, pasif kablolar bir işe yaramaz bu konuda

Evet.
TV renkli ekran mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı