6 yıldır açılmayan laptopun ses sorunu olması normal mi?

Gmll

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim ASUS model bilgisayarım var. Döneminin çok iyi bilgisayarlarından biri. 6 yıldır bilgisayar kapalı bir şekilde bekliyordu. Açtım format attım baktım ses yok. İlk başta Windows 11 yapmıştım sonra 10 yaptım. Ama hala ses yok. Aygıt yöneticisinde de ses çıkış giriş kısmı gözükmüyor. Driver yükledim hala olmadı. Sizce bozulmuş mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Benim ASUS model bilgisayarım var. Döneminin çok iyi bilgisayarlarından biri. 6 yıldır bilgisayar kapalı bir şekilde bekliyordu. Açtım format attım baktım ses yok. İlk başta Windows 11 yapmıştım sonra 10 yaptım. Ama hala ses yok. Aygıt yöneticisinde de ses çıkış giriş kısmı gözükmüyor. Driver yükledim hala olmadı. Sizce bozulmuş mu?

Bozulmuş olabilir ben Laptopu 1 hafta açmıyorum 3 dakikada açılyor.

Ses kartı driverlarını yüklediniz mi?

Hocam zaten 6 yıldır açılmayan bilgisayarın ses sistemleri çoğunlukla bozulur ve 6 yıllık olduğu için çözüleceğinide sanmam harici hoparlör kullanmanız veya kulaklık kullanmanız lazım saygılar

Parçayı 2. el bulursan çok tutacağını sanmıyorum. Aliexpress de vs hala satılıyor olabilir. işçilik dersen kendin yaparsan bedava bilgisayarcı yaparsa 100 150 ister diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı