İnceleme 6 yıllık iPhone 8 Plus 256 GB deneyimi

Apple destek de en yeni sürümün en iyisi olacağını savunuyor. Hangisine inanacağımızı şaşırdık.

Tabii onu savunurlar ama telefon zorlanıyor artık.

2 birimlik kayıp iyi açıkçası. Güncellemesi de tam yerinde kalmış diyebiliriz.

Oyun oynatacak bir telefon değil artık, basit bulmaca oyunları vs. idare eder ama işlemciye yüklenir şarj biter doğal olarak. Video çekerken de ilk aldığımda dahi çok hızlı bitiyordu o yüzden normal. 4.5 saat ekran süresi de o seviye için normal yine. Benim de 4 falandır fakat sadece müzik dinleyip kitap okursam 8 saati bulur. Kullanıma bağlı olarak 2 saat aldığım da oluyor tabii doğru. Yine de günde bir ya da iki günde bir şarj ediyorum. Bende uygulamalar takılmıyor, denk gelmedim o soruna.

Öyle deme. PES, FIFA, PUBG falan oynadım, destekleyebildiği en yüksek grafikte hem de. Isınana kadar iyi, ısındıktan sonra kasmaya başlıyor hafiften. Biraz soğuyunca geçiyor.

Bataryasını Apple serviste orijinaliyle değiştirirsem performans artışı yaşar mıyım?

Cihaz 2017 model ama merâk ettiğim bir şey var:

2017/2018 yılında olsaydık oyun oynarken yine ısınmayacak mıydı bu telefon? Neden birkaç yıl geçtikten sonra ısınmalar artıyor? Pil eskidiği için mi yoksa mevcut uygulama ve oyunların sistem gereksinimi mi artıyor? Pili değiştirirsem bir nebze olsun ısınmanın önüne geçebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…