60.000 TL laptop önerisi

d4rkie

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Max 60.000 TL bütçe ile laptop almayı düşünüyorum. Marka olarak Lenovo, ASUS ve MSI'dan birisini seçmeyi düşünüyorum. Genel olarak oyun ve günlük kullanım için kullanacağım. Bundan dolayımin i7 13. nesil ve 4060 ve üstü ekran kartı olan bir laptop düşünüyorum.

Bu bantta alınabilecek en iyi laptop hangisidir? Şu anda ASUS TUF F15 düşünüyorum. Ekran kartının watt oranı da iyi. Bu bantta alınır mı? Alınmaz mı veya alternatifler var mıdır değerlendirir misiniz?

hocam bu bütçeyi laptop ile harcama bence çok güzel sistem dizilir bu bütçeye..
gerçi ben biraz laptop karşıtıyım ondan da olabilir 😀

Merhaba,

Max 60.000 TL bütçe ile laptop almayı düşünüyorum. Marka olarak Lenovo, ASUS ve MSI'dan birisini seçmeyi düşünüyorum. Genel olarak oyun ve günlük kullanım için kullanacağım. Bundan dolayımin i7 13. nesil ve 4060 ve üstü ekran kartı olan bir laptop düşünüyorum.

Bu bantta alınabilecek en iyi laptop hangisidir? Şu anda ASUS TUF F15 düşünüyorum. Ekran kartının watt oranı da iyi. Bu bantta alınır mı? Alınmaz mı veya alternatifler var mıdır değerlendirir misiniz?

Boş ver TUF'u delilik olur bunu alman (60 bin e yani )
60'a ROG STRIX g 16 al 4060 i7 13650HX.

hocam bu bütçeyi laptop ile harcama bence çok güzel sistem dizilir bu bütçeye..
gerçi ben biraz laptop karşıtıyım ondan da olabilir 😀
Hocam sabit bir konumum yok olsa sistem dizerdim dediğiniz gibi😂 şuan o yüzden masaüstü bakıyorum kendime uzun süre beni idare edebilecek

Hocam bu bütçeyi laptop ile harcama bence çok güzel sistem dizilir bu bütçeye.
Gerçi ben biraz laptop karşıtıyım ondan da olabilir 😀

Sana bir laptop söyleyecemonun incelemesini cihaz. TV'den Ali abi yaptı incele bunu yük altında 77 80 derece ROG Scar 18
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunun uzun hali izle derim.

Arkadaşın bahsettiği laptopu kullanıyorum. Her anlamda harika. Bu bütçede 4070 laptoplar da var sanırım onlara da bakmanı öneririm.

Ben 4050 geliyor diye(aynı paraya) ROG STRIX 16 almadım Excalibur 4060 aldım ama şimdiki aklım olsa 4050 de olsa ROG alırım Excalibur ısınma sorunundan dolayı öneremiyorum maalesef.

Arkadaşın bahsettiği laptopu kullanıyorum. Her anlamda harika. Bu bütçede 4070 laptoplar da var sanırım onlara da bakmanı öneririm.

Hayırlı olsun ROG 16 harika bir şeydi (dış tasarım olarak güzel duruyor 3 fanlı da ) de bana da sıvı metal var ama termal macundan farkı yok 95 derece çakılı görürsün coil whine var dediler keşke ROG alsaydım adamlar Tayvan'lı abi tamam mı soğutma işini çözmüşler.

Son düzenleme:

Bence güzel bir laptop RTX 4060 8 GB i7 13.nesil 16 GB RAM 512 GB SSD ama bence direk ilk gördüğüne çökme bir mağazaya falan git Teknosa, MediaMarkt orada uzmanlılardan dinle biraz benim tavsiyem iyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı