60.000 TL OLED monitör önerisi

Bütçe
60.000

BrtBlgc

Megapat
Daha fazla  
Monitör
PG32UCDMR , PG32UCDMR
Merhaba. Biliyorum, OLED'ler pahalı ürünler. Gereksiz pahalı da olabilir ancak bence insan hayalleri için yaşar.
Daha önce de bu konuda yorumlarınızı almıştım. Ancak araştırdıkça hem bütçem hem düşüncelerim değişti. :)
ASUS, Gigabyte, Samsung, MSI markaları arasında gezip duruyorum.
ASUS PG32UCDMr ve XG32UCWMg
Gigabyte FO32u2p modelleri aklıma yatan modeller.
Öncelikle aradığım özellikler kesinlikle 32 inç ve 4K olması. Oyun dışında da kullanacağım için büyüklük benim için önemli.
32 inçler 3. nesil panel kullanıyor bununda farkındayım. Almışken güncele en yakın ve içime en sinen modeli almak adına tekrar fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba. Biliyorum, OLED'ler pahalı ürünler. Gereksiz pahalı da olabilir ancak bence insan hayalleri için yaşar.
Daha önce de bu konuda yorumlarınızı almıştım. Ancak araştırdıkça hem bütçem hem düşüncelerim değişti. :)
ASUS, Gigabyte, Samsung, MSI markaları arasında gezip duruyorum.
ASUS PG32UCDMr ve XG32UCWMg
Gigabyte FO32u2p modelleri aklıma yatan modeller.
Öncelikle aradığım özellikler kesinlikle 32 inç ve 4K olması. Oyun dışında da kullanacağım için büyüklük benim için önemli.
32 inçler 3. nesil panel kullanıyor bununda farkındayım. Almışken güncele en yakın ve içime en sinen modeli almak adına tekrar fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

XG32UCWMG alınmaz hocam. Diğerlerine bakılabilir.

Fiyatlar cok degismemisken mantikli duruyor. Onumuzdeki sene cikacak 32 inc tandem OLED'lerin fiyati ne olur ongormek imkansiz. Fiyat dalgalanmalari seni cok etkilemeyecekse beklemeni aksi takdirde almanı oneririm.
Ben de yılbaşında zam gelmesinden korkuyorum. RAM fiyatları falan malum. Önerdiğin model nedir?

Ben de yılbaşında zam gelmesinden korkuyorum. RAM fiyatları falan malum. Önerdiğin model nedir?

ASUS'tan ıyı bu model. Hangısını tercıh edersen et uzmez.

LG 45 OLED yazinca çıkan bir ürün var zaten onu alabilirsiniz, diğer modellere bakmanıza gerek yok. 32 modellerine 60 bin değmez.

Ilk nesıl panellerden, bılmeden onerı yapmayalım.

ASUS'tan ıyı bu model. Hangısını tercıh edersen et uzmez.

Ilk nesıl panellerden, bılmeden onerı yapmayalım.
Yanlış olmuş ben 5k2k olanı dedim de onun stoğu yok. 45GX950A-B

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı