60.000 TL sistem toplama önerisi

Bütçe
~60.000
PSU'lar ayni zaten Vento tercih etsin 500TL falan oynuyor diğer sistemlerde genelde 1.5 2K oynuyor bu tarz kasalarda. @jcmaxwellmd vento yapın kasayı sıvı soğutma aynı kalsın.

Sağ olun hocam.
Tercih ettim bile fakat bu siteden girip bakınca nedendir anlamadım ventonun da üst tarafı 240mm destekliyor yazıyor çok üzücü... 😭

Fiyatı 80e dayayacaksak gskilller var 32*2 total 64gb olarak ama bilemedim ilk aşamada gerek yok gibi de

Tercih ettim bile fakat bu siteden girip bakınca nedendir anlamadım Vento'nun da üst tarafı 240mm destekliyor yazıyor çok üzücü... 😭

Fiyatı 80e dayayacaksak G.Skill'ler var 32*2 Total 64 GB olarak ama bilemedim ilk aşamada gerek yok gibi de.

850W olan Vento'da üst kısma oluyor Burak hocam baktı ona arkada var yazısı RAM'leri değişme gereksiz para kaybı olur.

Bir de anakartlarda altta dört ram slotlu bir model var S değil de prolu olan Ona geçmeye nasıl bakarsınız acaba?

850W olan Vento'da üst kısma oluyor Burak hocam baktı ona arkada var yazısı RAM'leri değişme gereksiz para kaybı olur.
Oluyorsa süper çok sevindim vento yaptık bile o halde, ayrıca tüm çabanız için teşekkür ederim iyi ki varsınız

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-08-05-18-24-20-772_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-08-05-18-24-20-772_com.android.chrome.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 12
Bir de anakartlarda altta dört RAM slotlu bir model var s değil de Pro'lu olan ona geçmeye nasıl bakarsınız acaba?

Oluyorsa süper çok sevindim Vento yaptık bile o halde, ayrıca tüm çabanız için teşekkür ederim iyi ki varsınız.

Değişmek istersen değiş 4 modelde aynı RAM olmalı unutma RGB olan TwinMOS secmistim ona bak tekrar BIOSTAR'in MOSFET bloğu daha iyi ek olarak.

Hocam fiyat acısından güzel, ama 8 - 10 yıl zor götürür. Yinede bir link biraktım buraya 20 fps az alır ama yıllarca rahat götürür.

Bence ram gibi eksiklikler ileride de değişir ama 5070den ti'ya geçmek daha zor gibi hissettiriyor. Bu konuda tecrübesizim ama sizin attığınız sistem hem işlemci hem ekran kartı daha aşağı seviyede değil mi anlamadım?

Hocam fiyat acısından güzel, ama 8 - 10 yıl zor götürür. Yine de bir link biraktım buraya 20 FPS az alır ama yıllarca rahat götürür.

Dostum anlatamadım herhal şu sistemin muadilleri 6 7K yüksek fiyat zaten genel parca 10 yil üstü gider soğutucu sorun oda ileride değiştirilir şu an gerek yok ekstra almaya bozulana kadar kullansın sonra LS720SE var Arctic Liquid var bir ton soğutucu var. Attıkların iyi kötü demiyorum ama kaybı çok PSU kasa kaybi zaten yok senin attigindaki %30 kadar performans kaybı var hatta yer yer daha fazla anakart o model secilmez bu paraya. Topladığıniz yerde kazık durumunda zaten 17k R7 7700 mü olur? 80k bütçe olsa veya 85k kendim elle tolayacaktım zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı