60.000 TL sistem toplama önerisi

Bütçe
~60.000
Neye karar verdiniz hocam? Okumaya üşendim de
Böyle sorulunca insan cevap vermek istemiyor hahahahha ama buyrun ekteki gibi bir sistem oluyor sanırım. Belki zorlama ile anakart 850ye çıkarabilirim onu düşünüyorum.

Oyun konusunda 9070 XT, 5070ti'dan daha güçlü ama render işlerinde 5070ti daha iyi ama ikiside güçlü kartlar, ikisi de uzmez
Peki hangi kart daha uzun ömürlü olur ki acaba? Bir de 8070xtde daha eski nesil Ram var diye 5070ti da ben inat etmiştim boşa mı gidiyor yani anlamıyorum benim ana amacım oyun Sonuçta :/

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-08-06-09-23-33-328_com.openai.chatgpt.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 25

Bütçe tam olarak kaç?

Sizce gerçekten 9070xt 5070tidan daha iyi ve daha uzun ömürlü mü? Yazılım konusunda Nvidia çok daha önde gibi çünkü güncellemeler olarak daha iyi sonuçlar elde edilirmiş gibi hissettiriyor

Sizce gerçekten 9070XT 5070 Ti'dan daha iyi ve daha uzun ömürlü mü? Yazılım konusunda NVIDIA çok daha önde gibi çünkü güncellemeler olarak daha iyi sonuçlar elde edilirmiş gibi hissettiriyor

Ben şahsen 5070 Ti'a fazladan 7K bayılmak yerine 9070XT alırdım sizin bütçenizde.

Ben şahsen 5070 Ti'a fazladan 7K bayılmak yerine 9070XT alırdım sizin bütçenizde.
Sizin önerdiğiniz sistemle benim yukarıda verdiğim sistemi kıyaslarsak peki hangi alanlarda sizin sisteminiz daha güçlü ki sizce? İşlemci aynı zaten ama soğutucu ve ram daha iyi GİBİ anlıyorum ben

Anakart çok daha iyi, RAM'de daha iyi, attığınız SSD'de DRAM yok, PSU daha iyi.

Sizin önerdiğiniz sistemle benim yukarıda verdiğim sistemi kıyaslarsak peki hangi alanlarda sizin sisteminiz daha güçlü ki sizce? İşlemci aynı zaten ama soğutucu ve ram daha iyi GİBİ anlıyorum ben
Hocamın topladığı sistemin parçaları daha kaliteli ve güzel, onu apman daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…