60.000 Tl'lik Bilgisayar?

Merhaba arkadaşlar, facebookta takip ettiğim Naingear Computers sayfasının topladığı bir bilgisayar gördüm, bilgisayar çok ama çok güçlü bir bilgisayar. Eminim ki sizde benim gibi bu bilgisayara sahip olmak istiyorsunuz ama hayaller, hayatlar malesef.

Bilgisayarın özellikleri :
Asus Z10PE-D16WS anakart, 2 adet Intel Xeon E5-2687v3 işlemci, 4 adet Nvidia GeForce Titan Z, 10TB Samsung EVO SSD, iki adet 1200 Watt değerindeki Corsair AX1200i güç kaynağı, 120GB RAM ve EK Water Blocks üretimi özel sıvı soğutma bulunuyor.

Canavar dimi. İsterseniz verdiğim linkten facebook sayfasını ziyaret edip bilgisayar ile ilgili videoyu izleyebilirsiniz.

Kaynak:
https://m.facebook.com/maingear

Daha çok gösteriş amaçlı bir bilgisayar gibi olmuş. Render, iş istasyonu, sunucu vs. amaçlı olsa FirePro veya Quadro ekran kartı, daha üst düzey işlemci, Supermicro anakart falan kullanılmasını beklerdim.

Kod:
Apple Mac Pro

2.7 GHz 12 çekirdekli, 30 MB of L3 cache ile
64 GB (4x16 GB) 1866 MHz DDR3 ECC
1 TB PCIe tabanlı flash depolama
Her biri 6 GB GDDR5 VRAM'e sahip çift AMD FirePro D700 GPU

TOPLAM: 38.400 TL

Son düzenleme:
Daha çok gösteriş amaçlı bir bilgisayar gibi olmuş. Render, iş istasyonu, sunucu vs. amaçlı olsa FirePro veya Quadro ekran kartı, daha üst düzey işlemci, Supermicro anakart falan kullanılmasını beklerdim.

Kod:
Apple Mac Pro

2.7 GHz 12 çekirdekli, 30 MB of L3 cache ile
64 GB (4x16 GB) 1866 MHz DDR3 ECC
1 TB PCIe tabanlı flash depolama
Her biri 6 GB GDDR5 VRAM'e sahip çift AMD FirePro D700 GPU

TOPLAM: 38.400 TL
DDR3?

images.jpg
url.jpg

Caps yaptım inşallah konuya uygundur.
(Anlamayanlar için: Hayaller : 4X Titan X, Hayatlar- Casper :D)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı