60.000 TL'ye laptop önerisi

gooddinner

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, 60.000 TL'ye kadar bütçem var. Çoğunlukla oyun oynayacağım. Aklımdaki modeli aşağıya koydum. Aradığım özellikler genellikle uzun ömürlü olması ve soğuma açısından çok yüksek değerlere çıkmaması vb.

Ayrıca Lenovo LOQ, HP Victus 16, MSI Stealth AI 14 Studio gibileri de var kafamda. Eğer bu para bu bilgisayara fazla, bu da işini görür dediğiniz modeller varsa duymak isterim, şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, 60.000 TL'ye kadar bütçem var. Çoğunlukla oyun oynayacağım. Aklımdaki modeli aşağıya koydum. Aradığım özellikler genellikle uzun ömürlü olması ve soğuma açısından çok yüksek değerlere çıkmaması vb.

Ayrıca Lenovo LOQ, HP Victus 16, MSI Stealth AI 14 Studio gibileri de var kafamda. Eğer bu para bu bilgisayara fazla, bu da işini görür dediğiniz modeller varsa duymak isterim, şimdiden çok teşekkürler.
60TL diyince bi ara İstanbul Bit Pazarı önerisi verecektim.

Attığınız cihaz fiyatının en iyisi şu an, alıp geçin. Bu sene çıkmış üst seviye Tongfang kasa kullanıyor, soğutma olarak başarılı. Ekran ve işlemci olarak rakipsiz.

Son düzenleme:

60 k ya çok iyi bir masaüstü dizebilirdin tabii çok fazla geziyorsan farklı bir iş.

Hocam ben de son birkaç gündür aynı bütçe içerisinde bir laptop arayışındayım ve attığınız modeli de daha önceden görmüştüm ama çok güvenemiyorum çünkü Slayer isimli markayı hayatımda duymadım. Benim daha önceden de bir laptop faciam olmuştu ondan param çöpe gitsin de istemiyorum bana öncülük edebilir misiniz? Bütçemi 65.000'e de zorlarım ona göre bir öneri güzel olur.

Birkaç gün önce Hp omen 17 siparişi verdim 55e, geldiğinde deneyimlerimi sizinle de paylaşırım. Araştırmalarıma göre soğutma konusunda epey başarılı, işlemci (sadece amd için) ve 4060 ekran kartında watt kısıtlaması bulunmuyor. Saf performans için değil de biraz uzun vadede beni götürsün diye tercih ettim mutlaka o fiyata daha üst performans alacağın modeller de vardır.

Ayrıca laptoplarda tercih edeceğin ekran kartına da dikkat et, ucuza yüksek model bi ekran kartı ve işlemci alırken soğutmasının iyi olduğundan da emin olman lazım çünkü az önce bahsettiğim omen 17 laptopun 4060 vs 4070li versiyonunda yaklaşık 5-10 derece daha fazla sıcaklık görülüyor. Ayrıca laptop için intel marka işlemciler amd'ye kıyasla daha fazla ısınıyor. Bazı modeller (özellikle intel işlemcili olanlar) ısınma sorununu çözmek için işlemciyi 45 veya 55w gibi bi değere sabitliyor bu da performanstan baya bi kısabiliyor. Alacağın modeli epey iyi araştırmanı tavsiye ederim çünkü hiç tahmin etmeyeceğin bi yerden saçma sapan bi kusur çıkabiliyor. Slayer markayı hiç bilmiyorum ama aklında başka model varsa bildiklerimi paylaşabilirim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı