60.000 TL'ye Monster Tulpar T7 v26.1.5 alınır mı?

Herhangi bir yetkim yok, sadece forumda aktif laptop öneren birisiyim. 60k'da önerdiğim laptop attığım Omen'dır.
Gözüm kapalı seninle uçurum kenarında yürürüm öyle bi güven verdin bana alıyorum

Hocam Serdar hocamın attığı laptopu demiştim 12taksit oluyor ama 77-80k civarına çıkıyor sizin için okay midir*
Ha sıkıntı yok 6 taksit yapacağım fiyat değişmiyor

Herhangi bir yetkim yok, sadece forumda aktif laptop öneren birisiyim. 60k'da önerdiğim laptop attığım Omen'dır.
Peki hocam 50k bandında bu laptop nasıl sence? Izgarasının az olması beni korkuttu biraz. Ofis için tasarlanmış olabilir mi? Sadece oyun oynayacağım.

Peki hocam 50k bandında bu laptop nasıl sence? Izgarasının az olması beni korkuttu biraz. Ofis için tasarlanmış olabilir mi? Sadece oyun oynayacağım.
Kendi konunuzu açıp beni etiketleyin, başkasının konusunu işgal etmek doğru olmaz.
Alınır bu arada, güzel fiyata düşmüş.

Monster iyi diyorsan al yazık olacak olan senin paran benim değil ben paran çöpe gitmesin diye uyarıyorum istersen git al benim cebimden çıkan bir şey yok kış ayında monster iyi gider bu arada iyi Sosyaller
Kdkxkdkckdkckdkckddkkd beni doğalgaz derdindende kurtarır daha iyi işte sağol kankam bu arada arkadaşın önerdiği omeni alacağım sanada iyi sosyaller

Technopat Haberler

Geri
Yukarı