Sukunanınteli
Hectopat
Sen at 6 taksit falan bakarım ben link ekleyebilir misin?
Hocam Serdar hocamın attığı laptopu demiştim 12taksit oluyor ama 77-80k civarına çıkıyor sizin için okay midir*
Sen at 6 taksit falan bakarım ben link ekleyebilir misin?
Gözüm kapalı seninle uçurum kenarında yürürüm öyle bi güven verdin bana alıyorumHerhangi bir yetkim yok, sadece forumda aktif laptop öneren birisiyim. 60k'da önerdiğim laptop attığım Omen'dır.
Ha sıkıntı yok 6 taksit yapacağım fiyat değişmiyorHocam Serdar hocamın attığı laptopu demiştim 12taksit oluyor ama 77-80k civarına çıkıyor sizin için okay midir*
Yine geldi Monster haterleri tamam kardeşim o zaman aynı fiyata bir laptop öner daha iyi donanımı olsun.
Peki hocam 50k bandında bu laptop nasıl sence? Izgarasının az olması beni korkuttu biraz. Ofis için tasarlanmış olabilir mi? Sadece oyun oynayacağım.Herhangi bir yetkim yok, sadece forumda aktif laptop öneren birisiyim. 60k'da önerdiğim laptop attığım Omen'dır.
 m.n11.com

m.n11.com
				Kendi konunuzu açıp beni etiketleyin, başkasının konusunu işgal etmek doğru olmaz.Peki hocam 50k bandında bu laptop nasıl sence? Izgarasının az olması beni korkuttu biraz. Ofis için tasarlanmış olabilir mi? Sadece oyun oynayacağım.
HP Victus 16-S1002NT A05N6EA R7-8840H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4070 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
HP Victus 16-S1002NT A05N6EA R7-8840H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4070 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Kdkxkdkckdkckdkckddkkd beni doğalgaz derdindende kurtarır daha iyi işte sağol kankam bu arada arkadaşın önerdiği omeni alacağım sanada iyi sosyallerMonster iyi diyorsan al yazık olacak olan senin paran benim değil ben paran çöpe gitmesin diye uyarıyorum istersen git al benim cebimden çıkan bir şey yok kış ayında monster iyi gider bu arada iyi Sosyaller
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.