60.000 TL'ye oyuncu bilgisayarı önerisi

melihkrr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Sadece oyun için masaüstü PC dizmek istiyorum. Bütçem 60.000 TL ne önerirsiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece kasa hocam.
Toplama mı olsun onlar mı kurup versinler?

Merhaba. Sadece oyun için masaüstü PC dizmek istiyorum. Bütçem 60.000 TL ne önerirsiniz? Teşekkürler.
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/4XL9LAXD

62k oldu çok iyi.

Toplama mı olsun onlar mı kurup versinler?

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/4XL9LAXD

62K oldu çok iyi.

Hocam toplama olursa daha iyi olur hazır sistemler vvs oluyor ya attığınız inceledim 32 GB RAM daha iyi olur kasayı da değiştirebilirim.

Ekran kartı.

İşlemci.

Anakart.

RAM.

SSD.

Kasa.

PSU.

Sıvı soğutma.

Ekran kartı.

İşlemci.

Anakart.

RAM.

SSD.

Kasa.

PSU.

Sıvı soğutma.
Alabiliyorken 4080 alması daha iyi olur.

Hocam toplama olursa daha iyi olur hazır sistemler vvs oluyor ya attığınız inceledim 32 GB RAM daha iyi olur kasayı da değiştirebilirim.
60k civarına hazır sistem olmaz. Olursa da saçma fiyatları olur. Toplama olursa daha ucuza gelir tabi. Attığım linkteki sisteme ileride ram eklerdiniz aslında.

Amazon.com.tr anakart

65k oluyor toplama ile. Ama parçalar bi tık daha iyi.

62k olması için kasa ve psu bu olabilir. Kasaya psu dahil.

Ama böyle olunca da sitede topladığımdan farkı olmuyor sadece parça parça gelmiş oluyor sen kuruyorsun ve aşırı anlamsız.

Amazon.com.tr anakart.

65k oluyor toplama ile. Ama parçalar bir tık daha iyi.

62K olması için kasa ve PSU bu olabilir. Kasaya PSU dahil.

Ama böyle olunca da sitede topladığımdan farkı olmuyor sadece parça parça gelmiş oluyor sen kuruyorsun ve aşırı anlamsız.

Hocam sıkıntı yok 65K'ya kadar çıkabiliriz güzel bir sistem olsun yani hazır sistem olmazsa bile kurup gelirse daha iyi kendim fazla o konuda hakim değilim.

Haklısınız hocam 7500F'te işini görür.

Sizin attığınız sistemde tatlı geliyor ekran kartından biraz kısıp işlemciye vermişsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı