60.000 TL'ye sistem önerisi

yusuf10

Hectopat
Daha fazla  
60k bütçe PC toplama.
Sadece kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
60k bütçe ile gidip AMD ekran kartı almayın hocam pişman olursunuz yazılımı çökmeleriyle vs.

Evet hocam dinazorlar da dünyaya meteor çarpası sonrası binlerce yıl içinde dünyadan silindiler. Milattan kalma olayları ısıtıp ısıtıp insanların önüne koyuyosunuz. 5000-6000-7000 serisi ile peş peşe AMD driver konusunda kendisini geliştirdi. 6000 serisinde gene tek tük sorun oluyordu ama 7000 serisinde artık tek tük sorun da kalmadı. Uyanın hocam Pentium işlemcilerin döneminde değiliz artık.

Hepsi Radeon Adrenalin'e bagli degil mi ne kullanırsan kullan onu indiriyorsun ve değişen bir şey yok düzeltildi dediğiniz hataları merak ettim açıkçası.

Hepsi Radeon Adrenalin'e bagli degil mi ne kullanırsan kullan onu indiriyorsun ve değişen bir şey yok düzeltildi dediğiniz hataları merak ettim açıkçası.

Dostum dalga mı geçiyorsun? Sen GeForce Expriance kullanıyorsun NVIDIA'da ama 3070 Ti ile 4060 Ti kartlarına aynı driverı mı indiriyorsun sanıyosun? Sana niye ekran kartı modelini soruyor sence driver sitesine girince?

O anlamda demek istememiştim kendimi açıklayamadım boşverin hocam hem o kadar para verip NVIDIA gibi FPS kaybı olmadan klip alamayacak FPS oynuyorsa asla NVIDIA gibi canlı renk ayarı yapamayacak NVIDIA gibi stabil bir drivere sahip olmayacak oyun oynarken driveri açamayacak kendi kendine kapanacak güvenilirlik ve yazılım istikrarı NVIDIA gibi olmayacak kartını taktıktan sonra uzun süre herhangi bir problem yaşamadan kullanamayacak bunlar hep varsayım hocam.

O varsayımlar geride kaldı işte Clip alamayacak diyosun AV1 kodek desteği varken nasıl FPS kaybı olacak? Canlı renk ayarı niye yapamayacak. Renk ayarı özelliğini elinden mi alıyolar adamın. NVIDIA sistem de kurdum AMD sistemde bu dediklerinin hepsini sorunsuz da kullandım. Kulaktan doğma bilgiler ile gelmeyin hocam bana.

Hocam kulaktan dogma bilgiler değil ülkede her iki sistemi de kullanan tek insanmışsınız gibi yorum yapmayın. Radeon Adrenalin'deki renk ayarıyla NVIDIA'nın saturation ayarını bir tutuyorsanız zaten sizinle tartısmaya girmeye gerek yok ben fikrimi belirttim sadece. Bu kadar bütçeyle AMD GPU kullanmak tamamen pişmanlık olacaktır işlemci bazında konuşmuyorum GPU olarak söylüyorum AMD driver yazamıyor. Varsayım adı altında size biraz ironik yaklaştım ama anlamadınız bu saatte normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…