60k bütçe ile gidip AMD ekran kartı almayın hocam pişman olursunuz yazılımı çökmeleriyle vs.
Evet hocam dinazorlar da dünyaya meteor çarpası sonrası binlerce yıl içinde dünyadan silindiler. Milattan kalma olayları ısıtıp ısıtıp insanların önüne koyuyosunuz. 5000-6000-7000 serisi ile peş peşe AMD driver konusunda kendisini geliştirdi. 6000 serisinde gene tek tük sorun oluyordu ama 7000 serisinde artık tek tük sorun da kalmadı. Uyanın hocam Pentium işlemcilerin döneminde değiliz artık.
Hepsi Radeon Adrenalin'e bagli degil mi ne kullanırsan kullan onu indiriyorsun ve değişen bir şey yok düzeltildi dediğiniz hataları merak ettim açıkçası.
O anlamda demek istememiştim kendimi açıklayamadım boş verin hocam hem o kadar para verip NVIDIA gibi FPS kaybı olmadan klip alamayacak FPS oynuyorsa asla NVIDIA gibi canlı renk ayarı yapamayacak NVIDIA gibi stabil bir drivere sahip olmayacak oyun oynarken driveri açamayacak kendi kendine kapanacak güvenilirlik ve yazılım istikrarı NVIDIA gibi olmayacak kartını taktıktan sonra uzun süre herhangi bir problem yaşamadan kullanamayacak bunlar hep varsayım hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.