60.000 TL'ye sistem toplama önerisi

Monitörüm 1080p. Ayrıyeten darboğaz sorunu yaşar mıyım?

Hayır, olursa da çok az. FHD için 4070 Ti fazla olsa da, problem olmaz yani. 65k tam dersen daha gelişmişini atayım.

Olur hocam ona da göz atarım. Wattı 750 yapabilir miyiz?

65180.

Olur hocam ona da göz atarım. Wattı 750 yapabilir miyiz?

Bir de kasayı şu tarz istiyorum da böyle bütçeyi aşar mı?

Az önce attığım gibi ve sadece PSU yükseltilip anakart kalırsa muhtemelen olur.

65180.

Az önce attığım gibi ve sadece PSU yükseltilip anakart kalırsa muhtemelen olur.

Hepsi kalsa kasayla 67k falan tutuyor değil mi? Bir de ekran kartında Zotac kullanmakta bir sakınca var mıdır ısınma vs problem oluyor mu diğer markalara göre.

Hepsi kalsa kasayla 67k falan tutuyor değil mi?

67710 oluyor.

Hepsi kalsa kasayla 67k falan tutuyor değil mi? Bir de ekran kartında Zotac kullanmakta bir sakınca var mıdır ısınma vs problem oluyor mu diğer markalara göre.

Fazla güç tüketmiyor. Bir şey olmaz. En ucuzunu alıp geçmek lazım. Garantisini de araştırmak lazım tabii, eğer garantisi de iyiyse gidip pahalısına gerek yok, eğer sıcaklıklar çok kötü değilse-ki zaten 4090 falan değil bu.

67710 oluyor.

Fazla güç tüketmiyor. Bir şey olmaz. En ucuzunu alıp geçmek lazım. Garantisini de araştırmak lazım tabii, eğer garantisi de iyiyse gidip pahalısına gerek yok, eğer sıcaklıklar çok kötü değilse-ki zaten 4090 falan değil bu.

Sizce şu anlık 1TB yeterli midir? Çok bir oyunum yok ama RDR2 GTA 5 BF5 BF2042 Valorant CS vs. için ileride ekleme yapabilirim.

Sizce şu anlık 1TB yeterli midir? Çok bir oyunum yok ama RDR2 GTA 5 BF5 BF2042 Valorant CS vs. için ileride ekleme yapabilirim.

Evet. Sonradan da alınır o 1TB SSD.

Biraz fazla soru sordum ama aklımda çok soru var 1 kere alıp en iyi almak istiyorum fiyata göre o kasa uyumludur değil mi 360mm vs.

Evet, 360mm destegi var ve GPU sigiyor.

@zagrens buyuk kasaya mATX pek kucuk durur. İstersen ATX al.

Evet, 360mm destegi var ve GPU sigiyor.

@zagrens buyuk kasaya mATX pek kucuk durur. İstersen ATX al.

Büyüklükten başka bir fark var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı